Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

148% winst ondanks moeilijk jaar

Beste belegger is dit wat u wilt: een uitstekend rendement en beleggen met gemak. Onze automatische beleggingsrobot heeft dit jaar een rendement van 148% rendement gemaakt ondanks een moeilijk beursjaar.

Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER

In de praktijk bleek het voor beleggers moeilijk het hoofd koel te houden bij de overdreven bewegingen. Na een forse duik herstelden de koersen weer even snel. Onze automatische systeem kent geen emotie en heeft hier optimaal van geprofiteerd.

Wij hebben een winst geboekt van 2.833 DAX-punten oftewel een rendement van 148%. Sinds 2015 is er een winst gemaakt van 475% (zie de resultaatsontwikkeling in de grafiek).

Kapitaalontwikkeling Daxtrader per 31 december 2020
Kapitaalontwikkeling Daxtrader per 31 december 2020

Bij beleggen horen verliezen erbij. Wij laten dat ook zien op onze site. U ziet dat we ook verlies maken maar dat telkens de verliezen worden weggewerkt. We streven er naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Deelnemers zijn gezien de recente reacties zeer tevreden.

Geen emotie en beleggen met gemak

Steeds opnieuw blijkt dat in tijden van grote onrust de particuliere belegger of te vroeg of te laat uit de markt stapt.

Veel particulieren hebben ook niet de tijd en de kennis om de markten te volgen. Daarom bieden wij Automatisch Beleggen aan. Op die manier heeft u er geen omkijken naar en u vermijdt emoties. Tegelijkertijd behoudt u alle vrijheid.

Wij hebben een robot ontwikkeld dat automatisch belegt en kan inspelen op zowel een stijging als een daling van de beurs.

Het klinkt ongelooflijk maar we hebben dit jaar een rendement daarmee gehaald van liefst 148%. Sinds 2015 is er winst van ruim 475% geboekt. Wij verwachten dat de beweeglijkheid ook in 2021 zal aanhouden en wij hiervan kunnen profiteren.

Klinkt het interessant ? Wij hebben een brochure samengesteld. Hierin leggen wij uit hoe Automatisch Beleggen tot stand is gekomen, wat u kunt verwachten, hoe het werkt, wat de kosten en risico’s zijn en hoe u zich kunt aanmelden.

Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER

Wij wensen u een heel gezond 2021 !

drs Satilmis Ersintepe
Algemeen directeur

Mobiel: + 31 (0) 6 337 335 68

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *