Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

De beste start sinds 2006

Wereldwijde aandelen hebben sinds 2006 het beste begin van het jaar gehad. Vorig jaar werd, met name in de VS , steeds nieuwe records verbroken. Een sterkere wereldeconomie , beter dan verwachte bedrijfswinsten en de geleidelijke opheffing van monetaire stimuleringsmaatregelen stuwde de koersen op.

Het feest is nog niet voorbij. De Japanse aandelenindex bereikte het hoogste niveau sinds 1991 en de Dow overtrof 25.000 . De prestaties op de eerste vijf handelsdagen van het jaar waren zelfs het beste voor wereldwijde aandelen sinds 2006.

De MSCI-wereldindex klom vorig jaar 20% en voegde tot nu toe nog eens 2,6% toe in 2018. Aandelen werden geholpen door het feit dat beleggers weinig alternatieve activaklassen hebben om in te beleggen omdat het rendement van obligaties beperkt is gebleven, terwijl niet iedereen klaar is om zich bij de cryptocurrency hysterie aan te sluiten .

Strategen bij JPMorgan verwachten opnieuw een sterk jaar voor aandelenmarkten. De mondiale economische groei zal bovengemiddeld zijn. Daarnaast leveren de Amerikaanse belastinghervormingen een aantal voordelen voor bedrijven op.

Traditioneel presenteren analisten deze maand hun lijstjes met tips voor het komende jaar. De aanbevelingen van experts voor 2018 is voor u op een rijtje gezet en een selectie gemaakt van aandelentrackers om daarop in te spelen. KLIK HIER om het gratis rapport aan te vragen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *