Overstap naar speeders CitiGroup

Vanaf morgen zullen wij overstappen naar de speeders van Citigroup. Na bestudering vinden wij dat zij een beter assortiment hebben en een goede website. Citi is een van de grootste financiële dienstverleners ter wereld. Haar ruim 300.000 werknemers zorgen dagelijks voor meer dan 200 miljoen klanten in meer dan 100 landen wereldwijd.

Als een leidende uitgever van derivaten heeft Citi in 2006 Speeders en Limited Speeders gelanceerd. Speeders en Limited Speeders zijn financiële producten gekenmerkt door hun transparantie, toegankelijkheid en de hefboomwerking welke zowel door particulieren als zakelijke beleggers worden gebruikt. Als gevolg van de hefboomwerking kan de belegger een hoger rendement behalen dan met een directe investering in de onderliggende waarde, de belegger heeft echter wel een hoger risico. Met Speeders en Limited Speeders, kunt u inspelen op een stijging (Long) of een daling (Short) van een onderliggende waarde (OW) zoals een aandeel, index, valuta of grondstoffen. Omdat u slechts een klein deel belegt maar volledig de stijging/daling ontvangt, belegt u met een versnelling (hefboomeffect). Deze beleggingsproducten zijn bruikbaar tijdens een positief of negatief beursklimaat. U kunt de (Limited) Speeders ook gebruiken om uw portefeuille te beschermen tegen een daling, bijvoorbeeld als u een korf van de Nederlandse aandelen bezit, kunt u door een (Limited) Speeders Short uw positie dekken tegen een (verwachte) beursdaling.

Speeders en Limited Speeders zijn elke beursdag van 08:00 tot 18:30 verhandelbaar op de NYSEEurnonext Amsterdam.

De speeders kunt u vinden op  https://nl.citifirst.com/NL/showpage.aspx?pageID=97

citi_180x90

CritiTrader

Wij zijn met CritiTrader recent overgestapt naar een hogere tijdsframe. Dit betekent dat we niet meer tijdens een beursdag handelen maar willen inspelen op trends. Het voordeel daarvan is:

1. We gaan minder transacties doen omdat we op dagbasis gaan handelen dus minder transactiekosten
2. We kunnen aankondiging gaan maken wat we gaan doen dus het verschil tussen de instap en uw instap (als u meedoet) is gering. U kunt van te voren beslissen of u meedoet of niet.
3. U hoeft niet de hele dag naar de koersen te kijken en daarom is het ook geschikt voor beleggers die weinig tijd hebben

Ik raad u aan een geheel vrijblijvend proefabonnement te nemen voor slechts 25 euro.  Hieronder kunt u zich aanmelden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.