Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Neem winst op dollar-yen

Gisteren werd een long positie genomen om te profiteren van de stijging in de dollar-yen.  Wij schreven: “Op de valutamarkt is de dollar koning. De Amerikaanse munt stijgt met 0,51% ten opzichte van de Japanse yen naar 115.22. Ondanks de negatieve stemming van de afgelopen dagen is de munt weer in opmars. De uitspraken van mevrouw Yellen, voorzitter van het stelsel van centrale banken in de Verenigde Staten,  stimuleerden de koers van de dollar. Daarnaast boden positieve macro-economische cijfers een stimulans. Het valutapaar (USDJPY) beweegt zicht hiermee in de opwaartse trend sinds de belangrijke steun op 112.56.”.

Tom & Jerry FX

Ons handelssysteem voor valuta’s had op tijd een long positie ingenomen. De instap was op 113.137. Inmiddels is de positie gesloten op 114.84800. Dat betekent een winst van 171,1 pips oftewel € 1. 391 Hiermee is de totale winst gestegen naar  € 9.630 in drie maanden tijd ! De gedetailleerde resultaten staan hier: Resultaten valutasignalen.

U kunt nu op een gemakkelijke en op een eenvoudige manier profiteren van de trends in de valutabewegingen.  KLIK HIER voor een gratis brochure.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Neem winst op dollar-yen”

  1. Avatar

    Een stijging van x aantal procent zal gezien moeten worden als een beweging die kant op. Bewegingen wisselen elkaar af, omhoog/omlaag, wat de volgende beweging wordt laat zich dus niet moeilijk raden.. Je kunt elke ‘uitspraak’, of cijfers, erbij halen, het veranderd niets aan toekomstige bewegingen. Dus om nu te veronderstellen dat deze beweging naar boven zich doorzet is niet helemaal correct, er is immers al een,grote, beweging geweest en waarschijnlijk was dat de laatste.. Zal vanaf nu dus enkel naar beneden gaan, ongeacht wat cijfers, of uitspraken zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *