Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Profiteer van daling Japanse yen

Op de valutamarkt is de dollar koning. De Amerikaanse munt stijgt met 0,51% ten opzichte van de Japanse yen naar 115.22. Ondanks de negatieve stemming van de afgelopen dagen is de munt weer in opmars. De uitspraken van mevrouw Yellen, voorzitter van het stelsel van centrale banken in de Verenigde Staten,  stimuleerden de koers van de dollar. Daarnaast boden positieve macro-economische cijfers een stimulans. Het valutapaar (USDJPY) beweegt zicht hiermee in de opwaartse trend sinds de belangrijke steun op 112.56.

Technische niveau’s

Een belangrijke weerstand kan gevonden worden rond 115.80 (50-SMA), 116.20 (horizontal weerstand)  en daarboven op 117.00 (psychologisch niveau). Neerwaarts is er steun op 114.39 en daaronder op 112.56.

usdjpy

Tom & Jerry FX

Ons handelssysteem voor valuta’s is overgeschakeld van short naar long op de USDJPY. De instap was op 113.137. De open positie is momenteel €1.260 waard. Sinds 10 oktober 2016 is er een winst behaald van € 8.700. De gedetailleerde resultaten staan hier: Resultaten valutasignalen. U kunt nu op een gemakkelijke en op een eenvoudige manier profiteren van de trends in de valutabewegingen.  KLIK HIER voor een gratis brochure.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *