Het nieuwe jaar begint goed. We pakken € 2800 met AexTrader

We zijn in tegenstelling tot de AEX het nieuwe jaar goed van start gegaan. De Amsterdamse beurs leverde op de eerste handelsdag 3,2% in. De stemming werd gedrukt door tegenvallend economisch nieuws uit China. Wij hebben met AexTrader, ons handelssysteem voor de Aex, kunnen profiteren van deze daling. Het systeem was namelijk vlak voor de jaarwisseling reeds “short” gegaan.

Het leuke ervan is dat ondanks de jaarwisseling de positie ongemoeid werd gelaten. Normaliter zouden vele beleggers deze positie sluiten. Dat bewijst nogmaals de kracht van systematisch handelen zonder emotie.

Wij hebben de short positie gesloten met een winst van ruim 14 punten oftewel ruim € 2800. Daarmee komt onze winst uit op 80 punten. Dat is ruim € 16.000 in zes maanden (zie onderstaande afbeelding). Daarmee hebben we meer dan 100% rendement behaald.

AexTrader per 4 januari 2016
AexTrader per 4 januari 2016

Een overzicht van alle transacties vindt u hier,

Uitgebreide brochure

Wij hebben een uitgebreide brochure samengesteld die u HIER kunt downloaden.

Gratis proefabonnement

Als u nu lid wordt van IG en nog niet geprofiteerd heeft van onze acties dan kunnen wij u het volgende aanbieden: 1 maand proefabonnement gratis! U hoeft hiervoor alleen lid te worden van IG en minimaal € 15.000 gestort te hebben. Wilt u hiervan gebruik maken? Stuur dan snel ons een e-mail.

Wilt u meer informatie over dit systeem of de aanbieding? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

7 gedachten over “Het nieuwe jaar begint goed. We pakken € 2800 met AexTrader”

 1. Ik heb vandaag nog winst gepakt op de aandelen die nog flink in de winst staan.
  Winst genomen in Heineken, Unilever, Randstad en zelfs Shell.
  Flink afgebouwd. Een slecht begin van het nieuwe jaar. Redden wat er te redden is.

 2. Nog nooit zo slecht begin van het jaar meegemaakt. Meestal stroomt er vers geld in de aandelenmarkt, maar niet lijkt het er uit te stromen. Opvallend is dat volumes eind vorig jaar al heel laag waren. Waarschijnlijk was dit al een voorbode wat komen gaat.

 3. Tja Hans, ik ben laatst zwaar onderuit gegaan met een zeer volatiel Euro future contract, en de schuld lag compleet bij mezelf. Geen goede technische analyse, overmoedigheid, en je bent zomaar weg…
  Wat dat betreft kun je het soms beter gewoon aan de computer overlaten, sluit je sowiezo eigen emotie uit..

 4. Blij dat ik gisteren de helft heb verkocht. Ik zit behoorlijk in Shell. De koers is nu al gehalveerd. We zitten echt in een crisis. Zelfs levensvoedingen heb ik verkocht. Zou 2016 een bearmarket worden. Belooft dit jaar een rampjaar te worden. Het begin is superslecht. Had dit niet zo verwacht.dat het zo hard in de eerste week kon gaan.

 5. Dat schrijf ik al een tijdje Hans, dat het niet goed zal gaan….Zal als ik jou was de andere helft ook maar verkopen, aangezien olie nog verder zal dalen dan dat het nu al is, en olie is ietwat belangrijk voor Shell…. Ook nog wat vastgoed in de portefeuille misschien?, verkoop dat ook maar.

  Inderdaad, crisis, en eigenlijk nog maar net begonnen. Je moet het maar zo zien, wat in 2008/2009 goed rendeerde is waard om in de portefeuille te hebben.., als het op indexen aankomt, op economisch vlak idem eigenlijk..

  Dat wordt waarschijnlijk de portefeuille geheel omgooien. Je zult niet de enige zijn die dat beter ook kan doen, maar die weten het nog niet!…..

 6. Edwin, Ik heb ook inderdaad vastgoed. Ik ben zeer aan het twijfelen. Shell is al meer dan 10% gedaald sinds 31 december. Zou er iets aan de hand zijn? Vastgoed wil ik toch wel houden. Geven aardig dividend. Ik zie dit als inkomsten. Ben nog wel van plan om mijn levensmiddelen te verkopen, omdat er hier nog behoorlijke winst op zit. Die zet ik dan mooi vast. Ik hou er rekening mee dat olie nog onder de 15 euro komt. Als het eenmaal daalt, dan blijft het vaak dalen. We leven in een vreemde tijd. Succes en bedankt.

 7. Je hebt nu precies wat je niet zou moeten hebben Hans….

  Er staat inderdaad iets op til, en er zijn al verscheidene artikelen daarover geplaatst op deze site. Spit even in het ‘archief’ en lees juist de dingen die je als belegger niet wilt horen, of zien… Wat je daarna met de portefeuille, of je financiele huishouding.., doet, of zal moeten doen…, is aan jou natuurlijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.