Gratis proefabonnement !

Allereerst wensen wij u een gezond, gelukkig, liefdevol en succesvol 2016. We kunnen het jaar mooi beginnen door u een gratis proefabonnement (ter waarde van € 249) op ons succesvolle handelssysteem AexTrader te verstrekken.

We hebben met AexTrader, ons handelssysteem voor de Aex een prima resultaat gehaald. In zes maanden tijd is de winst gestegen naar ruim € 13.000 euro. Dat betekent een rendement van 88%! Dit systeem geeft systematisch signalen af op de Nederlandse beursindex. Wij werken met een ingebouwde stoploss die ons beschermt voor grote verliezen. Deze heeft zijn nut bewezen want u ziet in de tabel dat de verliezen beperkt zijn gebleven.

We spelen in op zowel stijgende- als dalende koersen. Het systeem is een combinatie van trendvolgende signalen als contratrend tendensen. Dat is uniek omdat de meeste systemen alleen maar rekening houden met één of het ander. Wij hebben deze dichotomie in het systeem verwerkt. Daardoor zal het nooit te lang in een verliespositie blijven zitten zodat de verliezen beperkt worden. Het systeem berekent steeds de kans op winst en verlies en bepaalt of het een signaal afgeeft. Het pakt alleen de trades die de moeite waard zijn. Het systeem is uniek en niet op internet te verkrijgen.

Beleggen met CFD’s

Wij gaan beleggen met CFD’s van IG. Bij deze broker heeft u de keuze uit de AEX CFD waarvan 1 punt 200 euro waard is. Daarnaast is er ook een mini-variant waarbij 1 AEX-punt € 40 waard is. U kunt ook kiezen voor een andere broker of product. Wij gaan uit van de mini variant met 5 contracten.

Hoe werkt het?

Als er een signaal is, dan sturen wij dat per e-mail en SMS aan de leden. Wij zullen alleen de stoploss vermelden. Het signaal geldt onmiddellijk. De signalen worden automatisch gegenereerd. Leden besluiten vervolgens zelf of ze de signalen opvolgen. Ten overvloede zij vermeld dat wij geen vermogensbeheerder zijn, wij verkopen enkel signalen. Wij beleggen met CFD’s van IG. Elk AEX-punt is € 200. Een CFD (Contract for Difference) is een simpele en efficiënte manier om versneld, dus met een hefboom, in te spelen op koersstijgingen of -dalingen. Het grootste nadeel van bijvoorbeeld Speeders zijn de beperkte handelstijden. Daardoor loopt u het risico dat u de volgende dag met een flink koersverlies geconfronteerd wordt. De CFD’s van IG hebben dat probleem niet, omdat de handelsuren op veel producten langer zijn. Hier kunt u 24 uur per dag handelen in de belangrijkste markten ter wereld. Bij IG handelt u CFD’s op Forex, Indices, Grondstoffen, Aandelen en meer, alles op één handelsrekening.

Resultaten 2015

Onderstaand ziet u een grafische weergave van de resultaten vanaf juni.

AexTrader per 31 december 2015
AexTrader per 31 december 2015

Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Na een zwakke periode is het systeem begonnen een forse opmars. De AEX heeft in dezelfde periode een verlies van circa 10% geleden. Een overzicht van de transacties vindt u HIER

Uitgebreide brochure

Wij hebben een uitgebreide brochure samengesteld die u HIER kunt downloaden.

Gratis proefabonnement

Als u nu lid wordt van IG en nog niet geprofiteerd heeft van onze acties dan kunnen wij u het volgende aanbieden: 1 maand proefabonnement gratis! U hoeft hiervoor alleen lid te worden van IG en minimaal € 15.000 gestort te hebben. Wilt u hiervan gebruik maken? Stuur dan snel ons een e-mail.

Wilt u meer informatie over dit systeem of de aanbieding? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.