Verkoopsignaal Unilever

Wij pakken de draad van de AEX top-5 weer op. Destijds zijn we begonnen met swingtrading van de AEX-Top-5. Wij gaan inspelen op marktbewegingen van de vijf grootste beursfondsen, zowel long als short. Dus we kunnen ook profiteren van een daling van de beurskoersen. Markten zullen immers niet altijd stijgen. Wij kiezen voor de vijf grootste beursfondsen vanwege de transparantie en liquiditeit. Het gaat om Royal Dutch Shell, Unilever, ING, ASML en Philips.

Wij publiceren onze signalen via mail na sluiting van de beurs. De posities worden de volgende dag ingenomen op de openingskoers.

Doel van de portefeuille

Het streven is om minimaal een rendement van 15 % per jaar te behalen.

Beleggingshorizon

De belegger moet het geld minimaal 1-6 maanden kunnen missen. Het is geschikt voor beleggers met een neutraal risicoprofiel die overdag geen tijd hebben om de beurs te volgen.

Samenstelling

Startkapitaal: 10.000 euro.  Wij gaan beleggen met IG CFD’s. Een positie zal maximaal 6% van het kapitaal bedragen. Dit betekent dat bij beleggingswinsten nieuwe investeringen groter worden waarmee ook aan moneymanagement wordt gedacht. Naar verwachting zal het aantal transacties per jaar 25 bedragen. Dit is uiteraard afhankelijk van marktomstandigheden.

Benadering signalen

Wij maken gebruik van het door ons ontwikkeld handelsmodel voor deze fondsen.

Gratis volgen

U kunt de signalen op de site bekijken. Tevens is er een mogelijkheid om een abonnement te nemen op onze gratis e-mail alerts. U kunt u inschrijven via https://www.dekritischebelegger.nl/gratis-nieuws-alert. Ook kunt u ons viatwitter en facebook volgen.

Bestaande leden kunnen hun instellingen wijzigen op de mails die zij binnenkrijgen.

De signalen kunt u voorlopig gratis ontvangen voor de duur van drie maanden. Op deze manier kunt u gratis en vrijblijvend live de resultaatsontwikkeling volgen opdat u per een goede indruk en reden hebt om lid te blijven.

Verkoopsignaal Unilever

Wij starten morgen met een positie in Unilever: We gaan short op het aandeel. Wij verkopen morgen om 09:00 uur: 14 stukken Unilever.

Het aandeel is vrijdag gesloten op 41,30 euro.

Verkoop ING 

Daarnaast gaan we ook short op het aandeel ING. Wij verkopen morgen om 09:00 uur: 39 stukken ING.

Het aandeel is vrijdag gesloten op 13,970 euro.

De signalen worden verzocht door Satilmis Ersintepe.

Disclaimer

Auteur heeft geen positie in de genoemde beleggingen. De redactie heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

1 gedachte over “Verkoopsignaal Unilever”

  1. De positie in Unilever is ingenomen op 41,2550 euro. Totale waarde: 577,57 euro
    De positie in ING is ingenomen op 14,000 euro. Totale waarde: 546 euro

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.