April-top kan heel belangrijke zijn!

De aandelenmarkten hebben in april gepiekt en zijn bezig met een correctie. De AEX staat ongeveer 8 punten lager en de DAX is met 663 punten gezakt. De top van de aandelen deze maand kan wel eens een heel belangrijke top zijn geweest. Dat schrijft Cyclus analist Eric Hadik . Volgens hem komen in de maand april diverse cycli met een looptijd van 1-3 maanden, een jaar, een 40-jarige cyclus en zelfs een 100-jarige bij elkaar. Het bijzondere is dat hij deze voorspelling al reeds in september van vorig jaar had gedaan.

Cyclus_Hadik
Cyclus_Hadik

Klik op grafiek om te vergroten (opent in nieuw venster)

De aandelenbeurzen zijn bezig met een overgang te maken naar een nieuwe 40-jarige cyclus. De vorige is net af waarbij aandelen gestegen zijn van december 1974 tot december 2014. Die opmars heeft tot in het eerste kwartaal van dit jaar geduurd. Mogelijk kunnen de beurzen binnen twee jaar met 50% dalen.

Hij verwachtte dat halverwege april de eerste signalen van problemen kunnen opleveren en dat bleek heel accuraat. Op 13 april van dit jaar schreef hij: “in de komende dagen kan 15 april-19 april beslissend zijn. De eerste daling kan plaats vinden tussen 13-20 april en de tweede zwakte voor mei.”

1 gedachte over “April-top kan heel belangrijke zijn!”

  1. Hadik is een goede analist. Zijn cyclus analyses zijn opmerkelijk te noemen en heel nauwkeurig. Ik volg zijn werk al geruime tijd,zijn bevindingen, en niet alleen op het financiële vlak, zijn altijd raak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.