Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Verkoop Aegon

De koers van het aandeel Aegon is dit jaar sterk opgelopen van 6,26 euro naar 7,70 euro. ABN Amro heeft daarom het advies recent verlaagd van kopen naar houden. Zij wijzen op de sterke koersprestatie sinds januari. Volgens de analist van de bank is de waardering van Aegon nu meer in lijn met die van Amerikaanse en Europese verzekeraars. In de komende tijd voorziet hij weinig aanjagers voor de verzekeraar en de koers zal voornamelijk reageren op macro-economische factoren.

De consensus onder 24 analisten is eveneens Houden met een gemiddeld koersdoel van 7,31 euro. Vandaag staat het aandeel 0,9% lager op 7,11.

Ons handelssysteem heeft een verkoopsignaal gegenereerd en staat inmiddels op een winst van 3%. Het koersdoel van 6,92 euro achten wij in de komende periode mogelijk.

Auteur heeft privé geen positie in één van de genoemde aandelen. De redactie heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

2 reacties op “Verkoop Aegon”

  1. Avatar

    wel wat een laat advies koers is al ,60 gedaald en kan dus nog 20 ct , we kunnen bij dit punt 7,07 steun vinden en eerst weer omhoog

  2. Satilmis

    Ons koersdoel voor Aegon is vandaag gehaald. Het rendement is 2,7% vanaf de publicatie. Het handelssysteem zou 5,7% hebben gemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *