50 AEX-punten winst sinds 1 april

CritiTrader blijft goed scoren en met een zeer goed resultaat: sinds 1 april hebben wij een winst van 50 AEX-punten gepakt.  In geldtermen bedraagt de winst € 1957 netto oftewel een rendement van 19,6%. Dat is inclusief de kosten van het abonnement en de bankkosten.

Vandaag zijn wij bijvoorbeeld short gegaan op de AEX en hebben wij 5 punten gepakt. Dat is gelijk aan € 235 oftewel een rendement van 29%.

Een objectieve maat voor de prestatie van een trader is het aantal punten winst of verlies dat hij maakt bij een index. Je kunt immers meer of minder inzetten. Wij werken met een gematigd aantal. Er wordt meestal 500 stuks gekocht en het ingezette vermogen bedraagt meestal niet meer dan € 1.000. Daardoor is het voor de kleine belegger ook goed te volgen.

Resultaat 2012

Dit jaar staat op onze score op een winst van € 3.550 oftewel 35,5%. De resultaten kunt u hier vinden: klik hier

Ervaringen leden

Op dit moment is CritiTrader een van de weinige services die op een mooie winst staat terwijl andere aanbieders (fors) in de min staan. Onze leden zijn te spreken over onze werkwijze. Hier kunt u de ervaringen lezen.

Aanmelden

Ik raad u aan om geheel vrijblijvend een proefabonnement te nemen en het uit te proberen. Als u meer informatie wilt en/of u wilt zich aanmelden,dan kunt u dat doen via deze link: KLIK HIER

1 gedachte over “50 AEX-punten winst sinds 1 april”

  1. Europa heeft vrijdags-avond een probleem, zaterdags word het opgelost en zondags komen de geruststellende woorden: Spanje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.