Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Murrey Math Trading Systeem

Voor de traders en technisch analisten onder ons is er een zeer nuttige en aangename lectuur op ons forum geplaatst met een heel aparte kijk op het beursgebeuren. Ook worden er een aantal regels gegeven om uw verlies te beperken en uw winsten te maximaliseren.

“Als de heer Winst meer dan de normale drie blokken gaat dan volgt u hem met de resterende helft van je geld. Als de heer winst er uit stapt, stappen wij uit!”

Ons gewaardeerde forumlid Luc heeft een uitgebreid reeks artikelen geschreven over het zelf maken en beoordelen van Murrey Math analyses.

Murrey Math Trading System is ontwikkeld door Dhr. T.H. Murrey. De basis van het systeem is gebouwd op de regels die Gann indertijd op papier heeft gezet.  Echter, niemand kon de resultaten behalen die Gann maakte.  Dhr. Murrey heeft na een lange studie ontdekt, dat de gegevens die Gann op papier zette, niet helemaal correct waren. Per abuis (of expres?) was er een foutje in de documentatie geslopen, waardoor handelaren al gelijk op het verkeerde been werden gezet.  Murrey heeft dit gecorrigeerd, en er een trading systeem om heen gebouwd (citaat van J.Schotsman).

U kunt alle vier delen lezen onder https://www.dekritischebelegger.nl/forum/murrey-math/

Forum

Wij zien dat steeds meer beleggers aan ons FORUM deelnemen. Het loont absoluut de moeite om u aan te melden en vooral om er meteen ook interactief aan deel te nemen zodat onze community gestaag blijft groeien met de nodige kennis en ervaring. Inschrijven is geheel gratis en kan via deze link: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/register.php

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *