AEX: even stampen?

Het lijkt er op dat de AEX het dieptepunt van gisteren opnieuw gaat opzoeken. De markt blijft dus zeer beweeglijk en onrustig.

Gisteren werd een low aangetikt van circa 296 punten. De Amsterdamse beursgraadmeter opende in het groen maar al snel moest de beurs terrein prijsgeven. Omstreeks 14:18 uur staat de AEX-index op een mager plusje van 0,13%.

De vraag is dus of de bodem nog even goed aangestampt wordt en vervolgens de weg omhoog wordt gevonden.

AEX 15 mei 2012
AEX 15 mei 2012

In de grafiek ziet u de steun op 296,50 en weerstand op 304 punten. Daarboven vinden een volgende hindernis op 312,4 punten.

CritiTrader

Onze resultaten met CritiTrader, onze service voor traders, zijn in een hogere versnelling geraakt. Vorige week hebben wij reeds € 420 euro verdiend en vandaag hebben we opnieuw € 100 gepakt door long te gaan op de AEX.

Sinds de start van het abonnement op 1 april is er een winst gemaakt van € 1.160

Ons rendement voor dit jaar is ruim 26%.

U kunt een gedetailleerd overzicht van de resultaten hier bekijken: https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/crititrader-resultaten/

Onze leden zijn te spreken over onze service. Zie: http://www.123website.nl/Letitgrow/85691005

Wilt u de signalen ontvangen en niets missen? Neem geheel vrijblijvend een proefabonnement. Schrijf u in dan via deze link:  https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.