AEX: erop of eronder

Wat gaat de beurs de komende week doen? Wordt de daling gestopt of gaat de Amsterdamse beursgraadmeter de dieperik in? Het belooft een spannende week te worden.

Het was weer een zeer beweeglijke week op de beurs. Per saldo daalde de AEX-index met 0,5% naar 309,20 punten, de vijfde week waarin de Amsterdamse beursgraadmeter terrein verloor.

Vorige week meldden wij dat een herstel in de eerste dagen van de handelsweek verwachtten. Dat herstel heeft zich inderdaad getoond. Steun werd gevonden op 304,5 punten en weerstand rond de 313 punten.  Op het laatst genoemde niveau werd een dubbele top gevormd.

Koersverloop AEX afgelopen week
Koersverloop AEX afgelopen week

Bron: Alex

Onze verwachting is dat de komende dagen opnieuw een aanval op de 313 punten ingezet gaat worden. Eerste tussenstation is de 310 punten. Steun moet plaatsvinden op de 306 punten.

CritiTtrader

Ik kan me goed voorstellen dat u bij de huidige moeilijke markt een steuntje nodig hebt. Dat kunnen wij voor traders bieden in de vorm van CritiTrader.

De afgelopen week hebben wij per saldo netto € 165,– verdiend. Tezamen met het resultaat van de afgelopen weken hebben we ons minimale streefwinst voor deze maand al behaald. We staan namelijk netto € 695,– in de plus.

Tot nu toe staan we op een winst van ruim netto 22% voor dit jaar. Daarmee zijn wij een van de weinige sevices die dit jaar een positief resultaat laten zien.

CritiTrader heeft duidelijke moneymanagement regels. Zo beleggen we niet met een te groot bedrag en kopen niet gelijk heel veel stukken. Daarnaast hanteren wij een stoploss en kappen onze verliezen zo veel mogelijk af. Volgers vinden deze vorm van resoluut zijn, prettig.

Aanmelden

Nog geen lid, neem een vrijblijvend proefabonnement, zie: https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/. Daarmee kunt u zien of het ook wat voor u is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.