Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Olie naar $20?

U ziet dat er zeer heftige bewegingen plaatsvinden in de ruwe olieprijs, niet gek als je naar het nieuws  en ontwikkelingen in de oliemarkt kijkt. Wij zien momenteel enorme correlatie tussen olie en de aandelenmarkten. De ruwe aardolieprijs heeft een belangrijk effect op bepaalde indices en de beurs in het algemeen. Met andere woorden de beurs volgt momenteel de oliekoers.

Als belegger kunt je momenteel niet om de oliekoers heen! Wat gebeurt er als de olieprijs naar 20 USD per vat zakt? Mocht dit scenario zich voordoen, dan kunt u ervan uitgaan dat de beurzen een gigantische klap gaan krijgen. Oppassen dus!

Beleggen in hoofdfondsen zoals Shell is momenteel niet raadzaam, omdat de waarde van dit aandeel alle kanten op beweegt,  zeer volatiel dus. Wij zien onder de huidige omstandigheden betere mogelijkheden in opties. Het is belangrijk dat u begrijpt hoe opties werken, maar ook als u geen ervaring heeft in het handelen met opties, kunnen wij u op eenvoudige wijze uitleggen hoe je hier succesvol geld mee verdient Wij promoten nier per se opties, maar het is in onze ogen momenteel het beste instrument om mee te handelen in de huidige, zeer volatiele,  markt.

De handelaren van Aurea Asset Management LLC hebben een nieuwe optiestrategie bedacht. Op maat gemaakt voor de huidige situatie in de oliemarkt. Met deze optiestrategie speelt u in op de volatiele oliemarkt, met winst mogelijkheden op zowel stijgende als dalende koersen.

U kunt deze optiestrategie van de handelaren GRATIS ontvangen. Vraagt het aan, wij leggen het u graag nog eens eenvoudig uit.

Ons prima resultaat met de Iron Condor strategie

Wij hebben deze week onze optiestrategie voor olie afgesloten met 36% bruto rendement in 22 handelsdagen, een prima resultaat op deze turbulente beurs. Deze optiestrategie is bedacht door de handelaren van Aurea Asset Management LLC, die met deze  “Iron Condor”  optiestrategie hebben ingespeeld op een  zijwaartse beweging (bandbreedte 25-35 USD) binnen 22 handelsdagen. Dit heeft perfect uitgepakt met een 36% rendement. Met deze optiestrategie is het ook mogelijk dat je aan een zijwaartse beweging  geld kunt verdienen. Dat is nu een van de voordelen om te handelen  met opties.

Vooruitzicht ruwe aardolie

De olieprijs is momenteel afhankelijk van 2 zaken , eerste is de vraag en aanbod. Daar zijn we snel klaar mee, want er word nog steeds veel olie opgepompt. Dit is niets nieuws meer. Waar gaat het dan wel om? Het gaat om de onverwachte beslissingsmomenten die voor een verrassing zorgen. Bijvoorbeeld doordat olieproducerende landen op enig moment besluiten radicaal de productie te beperken. De eerste voorzichtige gesprekken tussen Rusland en Saudi Arabië. Venezuela en Iran hebben al plaats gevonden in Qatar en hebben genoemde landen daar afgesproken om hun productie te bevriezen vanaf 11 januari 2016. Dit is het begin van een voorzichtige herstel, je ziet de olieprijs hier positief op reageren. Maar Iran heeft gisteren de bevriezing van olieproductie een “Big Joke “genoemd. Je zag dat de koers heftig reageren op deze uitspraak. Kennelijk speelt in achtergrond nog steeds heftige onderhandeling plaats.

Tweede een belangrijkste factor is de spanning  in het Midden-Oosten Syrië in het bijzonder.

Amerika en Rusland hebben afspraken gemaakt over staak het vuren in Syrië. Presidenten Barack Obama en Vladimir Poetin hebben het akkoord telefonisch besproken.

We moeten zien of dit staakt het vuren wordt opgevolgd door de strijdende partijen.

Het kruitvat Syrië wordt met de dag complexer, en veel olieproducerende landen staan letterlijk tegenover elkaar;  Iran, Rusland en Irak versus de VS ,Saoedi Arabië , Golfstaten en Turkije.

De recente aanslag in de Turkse hoofdstad in Ankara  veroorzaakt wellicht een Turkse invasie in Syrië, met alle gevolgen van dien, want in dat geval komen de NAVO en Rusland tegen over elkaar te staan.

Beleggingskansen in Olie

Olie (WTI)  prijs is afgelopen in afgelopen 12 maanden 67,45% procent gedaald.

Een herstel naar richting 35-40 USD range binnen 2 maanden is goed mogelijk, als de olieproducerende landen een akkoord kunnen bereiken , en er vooruitgang wordt geboekt  in de dramatische situatie in Syrië .Gebeurt dit niet,  kan de olieprijs een mogelijke daling richting 21-26 level  inzetten. Wij spelen met een optieconstructie in op de verschillende scenario’s.

Bovengemiddeld winstpotentie!

Vraag nu de optiestrategie van Aurea Asset Management aan, deze strategie heeft een bovengemiddeld winstpotentie. Helemaal GRATIS! Klik hier

Disclaimer: Bovenstaand artikel is geen professioneel beleggingsadvies en het is ook geen uitnodiging om te gaan beleggen. Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het artikel is louter de persoonlijke mening van de auteur. De auteur heeft geen positie in bovengenoemde aandelen/producten.

Bron:Rendabel beleggen

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

3 gedachten over “Olie naar $20?”

 1. Olie en beurzen hebben in feite niets met elkaar te maken, dus dat beurzen een gigantische klap gaan krijgen is wat overdreven. Immers het is ook niet gebeurt vanaf 60$ tot aan het punt waar het nu is, en dat is zo’n beetje dezelfde verhouding.

  Als je olie technisch analyseert rolt er gewoon 10$ uit als toekomstig einddoel.., dus 20$ zit gewoon in het ‘vat’ ja…

 2. Veel hedgefunds/ spot olie handelaren dachten dat ze met “Cotango” een klapper konden maken,
  maar helaas.

  Maar er is te veel olie in de wereld, en er word te veel olie gepompt.Als niet spannends gebeurd met OPEC of andere landen,zal de prijs waarschijnlijk gaan dalen.
  http://nos.nl/artikel/2088982-file-voor-de-kust-volle-olietankers-wachten-op-betere-olieprijs.html

  Ik ga voor Bearish Butterfly Optie , strategie.

  Kijk deze video SBM Trainingen voor uitleg, voor die genen die niet weten wat deze strategie is.

  http://www.smbtraining.com/blog/the-bearish-butterfly-trade

 3. Die prijs gaat gewoon dalen Hans, op de enkele correcties naar boven toe na dan. Dan kun je wel bearish gaan handelen maar die correcties naar boven kunnen je nu net de das om doen, voor zowel tijd als prijs… Zo makkelijk is het nu, opties..

  Er is overigens helemaal niet teveel olie gepompt, of een overschot. Gewoon een normaal verloop van olie, maar aangezien dit verloop niet begrepen wordt grijpt men naar de makkelijkste manier voor een ‘verklaring’, dan rollen dat soort media-, of analisten-berichten er uit..
  Hetzelfde zal gebeuren bij de ‘verklaring’ voor indexen, daar zal ‘Brexit’ het gedaan hebben, kan nu al op een briefje…

  De werking van een optie is niet zo moeilijk te begrijpen, hoe markten werken, verlopen, is iets wat een stukje moeilijker is. Als je alletwee, en vooral de laatste, begrijpt zijn opties pas lucratief..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.