Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuw! automatisch beleggen

Heeft u niet de tijd om u zelf volledig te verdiepen in beleggen of om 24 uur per dag transacties uit te voeren en te monitoren? Wellicht is automatisch beleggen dan een goede optie voor u. U kunt meehandelen op de AEX en de DAX.

We hebben sinds medio 2015 twee handelssystemen geïntroduceerd: AexTrader en DaxTrader Korte Termijn. Beide geven automatisch signalen af respectievelijk voor de AEX en de DAX. De prestaties zijn niet onfortuinlijk te noemen.

AexTrader heeft sinds juni 2015 een winst behaald van  € 29.000 bij een startkapitaal van  € 15.000. Zie onderstaande grafiek.

AexTrader per 26 februari 2016
AexTrader per 26 februari 2016

DaxTrader heeft een resultaat behaald van bijna € 14.000 bij een startkapitaal van € 7.000. Een rendement van 200%!.

Autotraden

Thans sturen wij de signalen per e-mail en SMS. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet de hele dag de tijd heeft om de signalen te volgen. Wij zijn daarom een samenwerking aangegaan met online broker Tradzster. Dit is een handelsnaam van Caesar Capital B.V., beschikt over alle benodigde vergunningen en staat onder toezicht van de AFM en DNB. Het bedrijf en de grondleggers zijn verantwoordelijk voor vele introducties op de Nederlandse en Belgische markt voor online beleggen in de afgelopen jaren.

Deelnemers kunnen een gratis rekening bij online broker Tradzster openen en daarmee automatisch de trades van ons systeem kopiëren. Dit betekent dat ik (Satilmis Ersintepe) ook mee ga handelen. De volgers kopiëren de transacties van ons systeem. U hoeft alleen lid te worden van Tradzster en de transacties worden automatisch op uw rekening verricht.

Hoe werkt het?

Als er een signaal is, dan stuurt onze computer dit door naar Tradzster. De broker zorgt er vervolgens voor dat de transacties worden verricht op de effectenrekening van onze abonnees. Alleen bij uitvoering van de orders ontvangen klanten een e-mail. U hoeft geen actie te ondernemen of u computer hoeft niet online te zijn.

Startdatum

Vanaf 1 april 2016 gaan wij deze beide systemen op deze manier aanbieden.

Kosten

U betaalt transactiekosten voor de uitvoering van de orders. Daarnaast betaalt u abonnementskosten. Het laatste kan een vast tarief zijn maar ook variabel, afhankelijk van de prestaties van het systeem.

Aanmelden

Heeft u interesse, meld u dan aan via de onderstaande links.

AexTrader: KLIK HIER

DaxTrader Korte Termijn: KLIK HIER

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68 of whatsappen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *