Fantastische winsten

De beurzen twijfelen welke weg te nemen. De verzwakkende wereldwijde economie gooit roet in het eten. Grote uitslagen zijn aan de orde van de dag. Wij hebben de afgelopen maanden hiervan fors geprofiteerd door in te spelen op de beweeglijkheid. Met AexTrader, ons handelssysteem die automatisch signalen afgeeft, hebben we zeer goede zaken gedaan. We hebben geprofiteerd van de daling van de afgelopen dagen en pakten bijna 8 punten oftewel € 1.544. Daarmee hebben we sinds juni van vorig jaar een winst behaald van 136 punten oftewel  ruim € 27.000 bij een startkapitaal van € 15.000. Zie onderstaande grafiek.

AexTrader per 25 februari 2016
AexTrader per 25 februari 2016

Een gedetailleerd overzicht vind u hier: https://www.dekritischebelegger.nl/resultaten-aextrader/

Ook met Daxtrader hebben we een mooie winst gepakt. Sinds de start in juni van vorig jaar is er een winst geboekt van € 12.700 bij een startkapitaal van € 7.000.

Nieuw Autotrading!

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet de hele dag de tijd heeft om de signalen te volgen. Wij zijn daarom een samenwerking aangegaan met online broker Tradzster. Dit is een handelsnaam van Caesar Capital B.V., beschikt over alle benodigde vergunningen en staat onder toezicht van de AFM en DNB. Het bedrijf en de grondleggers zijn verantwoordelijk voor vele introducties op de Nederlandse en Belgische markt voor online beleggen in de afgelopen jaren.

Deelnemers kunnen een gratis rekening bij online broker Tradzster openen en daarmee automatisch de trades van ons systeem kopiëren. Dit betekent dat ik (Satilmis Ersintepe) ook mee ga handelen. De volgers kopiëren de transacties van ons systeem. Wij gaan beleggen met de AEX INDEX FUTURE. Elk indexpunt is 200 euro waard.

Autotrading, soms ook wel het nieuwe beleggen ofwel beleggen 2.0 genoemd, is een vorm van beleggen waarbij de trades worden uitgevoerd door een computer. Het is een vorm van beleggen waar u zelf geen omkijken meer naar heeft.

De online broker Tradzster biedt een mogelijkheid voor beleggers aan om de transacties van systemen te kopiëren en daarmee automatisch mee te handelen. U hoeft alleen lid te worden van Tradzster en de transacties worden automatisch op uw rekening verricht.

Hoe werkt het?

Als er een signaal is, dan stuurt onze computer dit door naar Tradzster. De broker zorgt er vervolgens voor dat de transacties worden verricht op de rekening van onze abonnees. Alleen bij uitvoering van de orders ontvangen klanten een e-mail.

Vanaf 1 april 2016 gaan wij deze beide systemen op deze manier aanbieden:

Aanmelden

Heeft u interesse, meld u dan aan via de onderstaande links.

AexTrader: https://www.dekritischebelegger.nl/aextrader/

DaxTrader Korte Termijn: https://www.dekritischebelegger.nl/daxtrader-korte-termijn/

6 gedachten over “Fantastische winsten”

  1. Je kunt al een vorstelijk rendement van 30% halen bij een gelijk blijvende koers. Bijvoorbeeld in Aegon. Ik heb al een koninklijk rendement van 50% gehaald in Shell. Met beleggen kun je veel rendement halen, als je maar de juiste (parels) aandelen er uit weet te halen. Ik ga wel een paar peperdure aandelen verkopen en ga meer in constructies doen. Levert toch giga rendementen op.

  2. Die Hans toch, strookt niet echt met wat je eerder geschreven had, 50% rendement, je had verlies, en bent er voortijdig uitgegaan toch?.. En wilt nu met opties, teminste dat begrijp ik bij het woord ‘constructies’, aan de slag, zal je dat nu wel doen man?

  3. Ik heb Shell op een 17 euro teruggekocht. Ik heb de constructie van de heer Schaaij toegepast. Dat blad verdien ik zo terug. Ik heb nu al een behoorlijk rendement met Aegon en Shell, Schaeaij adviseert om in parels te stappen en die zijn er nog volop aanwezig. De rente blijft maar dalen en er is gewoonweg geen alternatief. Ik verwacht dat Draghi nog wel met meer steunmaatregelen zullen komen. Na 2 zwakke maanden volgt een flink herstel. Schaaij vindt Unilever en Heineken op dit moment wel peperduur en overweeg om tussen fondsen te gaan switchen.

  4. Ach, is het een verplichting om in aandelen te stappen?.. Zo komt het wel over,’gewoonweg geen alternatief’. Denk toch eens na.
    Je vergooit je geld op de beurs om een krankzinnige ‘reden’.

    Misschien zal het eens handig voor je zijn om wat meer zelf te gaan verdiepen in plaats van het afgaan op een analist, die niet eens door heeft dat zijn ‘pareltjes’ helemaal geen pareltjes zijn maar regelrechte faillisements kandidaten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.