Goudgerande zomer?

De goudprijs is aan een opmerkelijke opmars bezig. De prijs van het edelmetaal steeg vandaag naar de hoogste stand in drie maanden door een zwakkere dollar en het toenemend geweld in Irak. De goudprijs staag naar 1331,10 per ounce de hoogste stand sinds 24 maart. Daarmee zet de goud de opmars voort. Het is al de tweede achtereenvolgende kwartaal dat de prijs van het edelmetaal stijgt. Juni was de beste maand sinds februari.

De stijging van de goudprijs past precies in het scenario die ik in het begin van dit jaar gesteld heb. Op 12 januari 2014 schreef ik: “Op lange termijn is de opgaande trend intact. Een belangrijk niveau voor dit jaar is $1306. Wordt deze grens aantikt dan verwacht ik een verdere opmars. Het zou zomaar een zomer worden waarbij de goudprijs de opmars voortzet.

Goudpositie

Wij hebben met CritiTrader, onze service voor swingtraders, een long positie ingenomen op goud die nu op een mooie winst staat. Wilt u die signalen ontvangen? Neem dan een abonnement op CritiTrader

105% rendement

De afgelopen maanden hebben wij u gratis signalen verstrekt over de financiële markten. CritiTrader heeft tot nu toe een effectief rendement gehaald van 105% (als gekeken wordt naar het maximaal ingelegde bedrag). Daarbij heeft u kunnen zien hoe onze werkwijze is.

De kenmerken van CritiTrader zijn:

-wij beleggen op een relaxte wijze
-u hoeft niet de hele dag de beurs te volgen
-en wij nemen geen groot risico zodat het voor iedereen te volgen is.

Abonnementen

Het gaat om een bedrag van 25 euro voor een proefabonnement van 1 maand en 59 euro voor een abonnement van 3 maanden.

Dus als u nu een abonnement neemt, dan betaalt u tot 1 oktober slechts 0,65 per dag.

Aanmelden

Via de onderstaande contactforumuier kunt u zich aanmelden. Als u nog geen forumlid bent, kunt u een forumnaam vermelden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.