Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Koopsignaal Britse pond

Het Britse pond is gestegen naar de hoogste stand in zes weken ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Beleggers hebben deze week meer duidelijkheid gekregen over de gang van zaken rond de Brexit en dat stimuleert de koers van de munt. De hoogste rechter heeft bepaald dat het parlement over de Brexit moet stemmen. Op het moment van schrijven is de wisselkoers 1,2670. De koers van de valuta wordt gegijzeld over de mogelijke uitreding van het Verenigd Koninkrijk uit de EU.

Het valutapaar, ook wel “cable” genoemd heeft de weerstand op  1,2546 gebroken en daarmee de stijgende trend vanaf 1,1986 bevestigd. Het koersdoel ligt rond 1,2724. Een terugval naar de voorgaande weerstand op 1,2546 biedt een tweede kans om in te stappen. Een daling onder de 1,2491 zou het koopsignaal ongedaan maken en wijzen op een top.

Profiteren van valutabewegingen

Als particuliere belegger kunt u profiteren van de bewegingen op de valutamarkten maar dit is echter niet makkelijk. Daarom hebben wij een hulpmiddel voor u ontwikkeld: een volautomatische systeem die signalen afgeeft op de valutapaar euro-dollar (EURUSD), het Britse pond ten opzichte van de Amerikaanse dollar (GBPUSD) en de Amerikaanse dollar ten opzichte van de Japanse Yen (USDJPY). Dit systeem heet Tom & Jerry FX.  De resultaten zijn niet onverdienstelijk: sinds 10 oktober is er een winst geboekt van  € 9.500. Dat is een rendement van ruim 47%.

Wilt u ook profiteren van dit systeem en heeft u de tijd niet er voor om het alles te volgen? Dan kunt u automatisch beleggen.

-Ideaal als u weinig tijd heeft
-Gratis: alleen abonnementskosten bij winst
-Flexibel: u kunt meedoen vanaf € 2.500

Voor meer informatie: Klik hier

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *