Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Hou 5 juni in de gaten!

Het WK voetbal is aanstaande, maar toch kijken de financiële markten gespannen uit naar 5 juni. Welke maatregelen gaat Mario Draghi, de president van de ECB, op die dag bekend maken? U als belegger moet ook zeker de vinger aan de pols houden. Er staat immers veel op het spel.

Mogelijke acties van ECB:

 • Verlaging van de rente van 0,25% naar 0,15%
 • Banken moeten boeterente betalen voor aanhouden van overtollige liquiditeiten bij de ECB
 • Banken voorzien van speciale liquiditeitsprogramma’s
 • Opkopen van obligaties van de banken (ABS)
 • Opkopen van staatsobligaties

Er kunnen op 5 juni aanstaande twee dingen gebeuren: Mario Draghi doet zijn werk half of hij laat zijn spierballen zien. Dat laatste zou hij graag willen, maar zoals u het weet is Europa een groot politiek moeras. Iedere lidstaat heeft haar eigen specifieke belangen en die kunnen onderling botsen. Het kan dus zomaar dat de financiële markten zwaar teleurgesteld reageren op de aankondiging van de maatregelen van de ECB.

Financiële markten bieden beleggers kansen ongeacht de uitkomst op 5 juni aanstaande. Koersen gaan omhoog, als Draghi de markten prettig verrast. Ze gaan omlaag alles bij hetzelfde blijft of de maatregelen niet ver genoeg gaan. In alle gevallen is een winstgevende strategie mogelijk. Wij doen u een aanbod. Wij leggen u uit hoe u het best kunt inspelen op de mogelijke maatregelen van de ECB.

Wij hebben ingezet op een daling van de euro en het recente verleden heeft ons gelijk gegeven:

https://www.dekritischebelegger.nl/economie/valuta/draghi-moet-bazooka-uit-de-kast-halen/

Het is nog niet te laat! Op 5 juni gaat de euro hoe dan ook weer bewegen. Dat is opnieuw een kans op een mooi rendement. Vraag hieronder onze optieconstructie aan.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

9 reacties op “Hou 5 juni in de gaten!”

 1. Avatar

  De vorige keer was puur geluk, de Euro was aan het eind van wave 5 en dan volgt automatisch een daling… Zal dit zich weer herhalen denk je? …

 2. frank

  Edwin

  Afgelopen vrijdag heb ik een presentatie gezien van professor Robert Dijkgraaf, het ging over Albert Einstein.
  Albert Einstein dacht niet mainstream,hij keek anders tegen bepaalde zaken.

  Alles is relatief , het ligt eraan van welke perspectief je naar de finacieele
  markt kijk. Als u technische trader bent dan heeft totaal geen zin dat u mijn artikelen leest of van ander prachtige schrijvers op deze site. Want ook als ik technische trader zou zijn is het technisch niet mogelijk actueel hier een fatsoenlijke artikelen te schrijven , zeg het kost tijd.
  Dus uw opmerkingen zijn wederom misplaatst zoals u dat al meer dan jaar doet.
  Een technische analyse moet u niet verwarren met fundamentele analyse, tot mijn spijt doet u dat herhaaldelijk bij elke artikel.

  Trouwens als u bedoelt dat onze tips uitkomen op basis van geluk , dat bedoelt
  u dat uw er naast zit, in dat geval kan ik er mee leven. Overigengs heb ik nooit beweerd dat wij een gouden formule hebben die ALTIJD uitkomt. dat is onderdeel van onze eerlijke verhaal.

  Uw opmerking jegens elke positieve bijdrage van de analisten aan deze fantastische site is nagenoeg nul, een soort inflatie.

  http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/DWDD-University.2636.0.html?tx_varamedia%5Bmediaid%5D=305249&cHash=834de81d405bd429d2ad3886bfb59178

  1. Avatar

   @ edwin:

   Een koe in de kont kijken kan iedereen, sterker nog je bent alleen maar bezig achteraf cynische opmerkingen te maken, zonder ooit een keer zelf een voorspelling te geven van tevoren.

   Daarnaast zijn de tips die worden gegeven onderbouwd met feiten, iets wat ik bij jou opmerkingen niet zie gebeuren.

   Beleggen op de beurs blijft altijd gokken, anders is er namelijk sprake van voorwetenschap of gewoonweg uit je nek te kletsen.

   Wees een vent en zeg zelf vooraf wat de euro – dollar koers gaat doen, als je pretendeert dat je het beter weet.

 3. Avatar

  Beste Frank, Invenco, er is niets mis met het onderzoeken wat wave 5 precies inhoudt hoor. Het lijkt wel alsof er voor bepaalde analisten niets anders bestaat dan wat ze ooit geleerd, aangeleerd, hebben.
  En Edo John, jij denkt dat feiten feiten zijn, maar is dat ook echt zo, laat je je niet verleiden door wat een analist als feit ziet misschien?..

  Wie zegt dat ik het beter weet, heb ik nooit beweerd hoor. Alleen de kijk is anders, en ja dat ventileer ik. Wat EUR/USD gaat doen is een te lang verhaal…

 4. Avatar

  Kan de redactie niet eerst kijken of een reactie voor plaatsing goedgekeurd kan worden? Zijn we van veel geouwehoer af.

 5. Avatar

  Goed idee Onno!

  In jouw ogen is het geouwehoer, en geouwehoer waar je niets mee doet of kunt omdat je niet zo ver bent….
  Jammer voor je, man.

 6. Avatar

  Maar nu even serieus. Mijn avatar zit boordevol informatie, wel klein van formaat weliswaar. Het pad wat de Euro bewandeld heeft tot aan 5 juni…is ondanks klein formaat toch wel aardig te zien lijkt mij, waar w5 precies in het midden te vinden is.
  Maargoed, daar kleven ook weer haken en ogen aan natuurlijk, of andere tegengeluiden maar wilde het gewoon even laten weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *