Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

De euro stijgt fors. Meer in het vat?

De euro is weer meer dan $1,10 waard. De Europese eenheidsmunt is snel in waarde opgelopen, te midden van de tumultueuze politieke situatie in Washington. De euro staat 0,73% hoger op $1,1055.  De munt kwam onder druk na de verkiezing van Donald Trump. Diens stimuleringsplannen gaven de Amerikaanse valuta vleugels. Dezelde Trump zorgt echter nu voor dollarzwakte.  Volgens de Washington Post zou Trump geheime inlichtingen over Isis hebben gedeeld met de Russische minister van buitenlandse zaken Lavrov.

Bron: 

Volgens Erik Mauritz: De nieuwe Trump trade: Short Trump = Long EURUSD.

Ook de sterke Europese macro-economische cijfers schragen de euro. De economie in de eurozone is in het eerste kwartaal op jaarbasis met 1,7% te zijn gegroeid. De euro wordt bovendien gesteund door de uitslag van de Franse verkiezingen. Dankzij het uitblijven van een populistische zege is het veelbesproken politieke risico in Europa voorlopig naar de achtergrond verdwenen. Direct na de eerste ronde van de verkiezingen doorbrak de euro ook al – zeer kortstondig – de grens van $1,10, maar toen moest de munt de winst alweer snel prijsgeven. ING verhoogde na de uitverkiezing van Emmanuel Macron zijn raming voor de euro van $1,10 in september naar $1,15.

Wilt u uw vermogen snel laten groeien en heeft u weinig tijd? >>>VRAAG HIER NU KOSTELOOS ONZE BROCHURE AAN <<<

Valutasysteem

Ons valutasysteem heeft een long positie ingenomen op de euro-dollar. Dit zijn de huidige posities:

TJ_FX_16_mei_2017.jpg
TJ_FX_16_mei_2017.jpg

Klik op tabel om te vergroten (opent in nieuw venster).

De euro-dollar positie is ingenomen op 1,08969. Signalen kunt u op twitter volgen.

Winst van ruim 9.400 euro

Het is mogelijk om geld te verdienen met bewegingen op de valutamarkten. Wij bieden een  handelssysteem in valuta aan met positieve resultaten. In zeven maanden is er een winst geboekt van ruim 9.400 euro. Vul uw gegevens in en wij sturen u alle informatie over dit bijzondere handelssysteem gratis naar u toe.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *