Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

U kon 50% maken met Apple

Op 15 juni 2016 berichten wij dat het aandeel Apple een opwaarts potentieel van 50% had. De koers van Apple noteerde destijds op $98 en op 8 mei van dit jaar werd de $150 aangetikt. Derhalve een stijging van 50% ! Daarmee zitten we weer goed met onze tips en berichtgeving!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief en ontvang tijdig nieuws en tips.

Gratis Nieuwsalert

Naast de nieuwsbrief hebben wij een Tipper-service waar u tegen een gering bedrag rapporten kunt bestellen. Die hebben het namelijk fantastisch gedaan.

-Onlangs hebben wij vijf aandelen geselecteerd die te duur waren en waar u  op in kon spelen, Een daarvan was chipmaker AMD. Daags na de publicatie duikelde het aandeel waarmee u in enkele dagen een rendement van 24% kon maken.Recent hebben we een rapport uitgebracht over internetveiligheid en een aandeel getipt. Deze staat nu  maar liefst 23% hoger (sinds 9 februari). U ziet dus dat dit wederom een parel was.

Wilt u geen rendement missen en onze rapporten tijdig ontvangen? Neem dan een abonnement op onze Tipper-service: 4 rapporten voor 999 euro! KLIK HIER om u aan te melden.

De maker van de iPhone bereikte dinsdag als eerste bedrijf ter wereld een beurswaarde van $ 800 mrd. Het aandeel van het technologieconcern werd alleen dit jaar al meer dan 30% duurder. Vorige week werd de $156 aangetikt. In de afgelopen twaalf maanden is de koers met 69% gestegen en 44% in de afgelopen zes maanden. Het aandeel vond de weg naar boven na goede cijfers over de omzet. Daarnaast stimuleert een groter vertrouwen van beleggers het sentiment. Superbelegger Warren Buffett heeft zijn belang in Apple verdubbeld.

 

Source: http://www.marketwatch.com/investing/stock/aapl

Analist Brian White van Drexel Hamilton heeft zijn koersdoel voor Apple verhoogd naar $202. Dat is een opwaarts potentieel van 29%. Volgens hem blijft Apple blijft één van de meest ondergewaardeerde aandelen ter wereld. Als Apple op 202 dollar per aandeel uit zou komen, zou het een marktwaarde van 1.053 miljard dollar hebben en daarmee de magische grens van 1.000 miljard dollar doorbreken.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *