Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Euro is slachtoffer van het coronavirus

Het coronavirus eist meer en meer slachtoffers. Het dodental stijgt explosief en dat begint Europa te merken. De Euro moet steeds meer terrein inleveren ten opzichte van de dollar. Afgelopen maand bedroeg de daling meer dan 3%.

Twijfels over de wereldeconomie in combinatie met de onzekerheden rondom het virus maken van de dollar de bekende veilige haven. Beleggers lijken te hopen en denken dat de VS uiteindelijk economisch minder geraakt zal worden.

In Europa speelt bovendien onzekerheid over het beleid van de ECB onder leiding van mevrouw Lagarde. De groei is heel laag en de ECB lijkt weinig opties te hebben om de groei te stimuleren. Ook de politieke bereidheid om fiscaal te gaan stimuleren lijkt onder de huidige omstandigheden erg gering. Dan maar de dollar denkt de belegger! Geef ze eens ongelijk!

Beurzen kunnen flink corrigeren

Er bestaat de kans dat het coronavirus ook de aandelenmarkten ziek maakt. Tot nu toe heerst er euforie maar dit kan snel omslaan. Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX ontwikkeld die zowel op een stijging als op een daling kan inspelen. Alle aan-en verkopen gaan automatisch dus het is mogelijk dat u zelf niets meer hoeft te doen. Het systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 18.875 gemaakt.

Het systeem staat al op een winst van 14% dit jaar. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Daxtrader 13 feb 2020

Daxtrader 13 feb 2020

 

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *