skip to Main Content

Dollar-dump door Trump

De dollar ging gisteren verder onderuit. De “greenback” staat onder druk na uitspraken van president Donald Trump. Sinds de inauguratie verliest de Amerikaanse munt aan waarde. Voor 1 dollar krijg je nu nog 93 eurocent terug. De kersverse president benadrukte vooral een protectionistische koers te gaan varen. Dat komt de wereldhandel waarschijnlijk niet ten goede, omdat handel drijven duurder wordt tussen verschillende landen. Zo heeft hij een streep gezet door het handelsverdrag TPP,  Hij wil het verdrag, waarover de regering-Obama jarenlang heeft onderhandeld, vervangen door afzonderlijke handelsverdragen met de elf Aziatische en Pacifische landen die erbij zijn aangesloten. Het verdrag was nog niet door het Congres geratificeerd, zodat het opzeggen ervan weinig praktische gevolgen zal hebben.

De euro ondervond steun op $1,0590 en klom vervolgens naar $1,0742. Het koersdoel is $1,0820.

Wij hebben een volautomatische systeem ontwikkeld die signalen afgeeft op de valutapaar euro-dollar (EURUSD), het Britse pond ten opzichte van de Amerikaanse dollar (GBPUSD) en de Amerikaanse dollar ten opzichte van de Japanse Yen (USDJPY). Dit systeem heet Tom & Jerry FX. Dit systeem is long gegaan op de euro-dollar.

Winst van 9.000 euro
Het systeem heeft in 3 maanden een winst van ruim 9.000 euro bij mekaar getrade. Dat betekent een rendement van 45% !

TJ_FX_24_01_2017

TJ_FX_24_01_2017

Automatisch beleggen
Wilt u ook profiteren van dit systeem en heeft u de tijd niet er voor om het alles te volgen? Dan kunt u automatisch beleggen.

-Ideaal als u weinig tijd heeft
-Gratis: alleen abonnementskosten bij winst
-Schaalbaar: u kunt meedoen vanaf € 2.500

Voor meer informatie: Klik hier

DIT VINDT U MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Hoe kunnen we u helpen ?

Recente Artikelen

Abonneer u om updates te ontvangen!

Archieven


Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN