Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Chinese yuan kopen

Het is nog steeds voor particulieren moeilijk om aan Chinese yuan’s te komen. Volgens Fred, een bezoeker van onze site, ga je gewoon naar je bank en daar kan je een rekening openen in yuan waarvoor je in euro’s kan betalen aan de huidige koers minus een kostenvergoeding aan de bank. Die kostenvergoeding is wel schandalig duur.

Er is een alternatief in de markt gelanceerd. Armada Markets, een broker in valuta en metalen in Noord-Europa is vrijdag (28 maart 2014) de handel in de Amerikaanse dollar/Chinese yuan (USD/CNH) en het valutapaar Amerikaanse dollar/Russische roebel begonnen (USD/RUB) op zijn  MetaTader 4 platform. Daarmee is Armada Markets een van de eerste valutabrokers in Noord-Europa die de handel in deze muntparen is begonnen. De vraag naar nieuwe producten komt voornamelijk uit Azië en Oost-Europa waar het bedrijf een van de snelst groeiende valutabrokers is.

De recente politieke spanningen tussen Rusland en Oekraïne over de Krim hebben geleid tot veel beweeglijkheid in de Russische roebel in het bijzonder en de valutamarkten in het algemeen. Ook is de volatiliteit in de Chinese yuan toegenomen vanwege een vertragende economie en de eerste tekenen van een nakende liquiditeitscrisis. De gestegen beweeglijkheid en de acties van de Russische en de Chinese overheid om hun eigen valuta te promoten als een alternatief voor de Amerikaanse dollar als reservevaluta, heeft geresulteerd in een aanzienlijk toegenomen belangstelling van handelaren.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *