skip to Main Content

diensten

WIJ BIEDEN WAAR U OP ZOEK NAAR BENT

Wat u zoekt

Met gemak beleggen voor een mooi rendement

U belegt om een mooi rendement te halen. U spaart voor uw pensioen of de studie van uw (klein)kinderen. Maar u hebt weinig tijd en wilt niet de hele tijd voor de pc zitten. U hebt een eigen onderneming of bent overdag druk bezig met uw werk.

In uw vrije tijd hebt u wel iets beters te doen dan bezig te zijn met aandelenkoersen. U geniet liever van het mooie weer of van samenzijn met uw gezin.

In het verleden hebt u mogelijk zelf belegd, maar dit leverde weinig op. U beseft: ieder in z’n vak.

Wij bieden u de mogelijkheid om automatisch te beleggen en uw portefeuille gratis en geheel vrijblijvend na te laten kijken door een vermogensbeheerder.

BELANGRIJKSTE DIENSTEN

Automatisch Beleggen

U hebt weinig tijd en u wilt niet de hele dag met beleggen bezig zijn. Dan is automatisch beleggen mogelijk wat voor u.

Portefeuille check

Toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) pleit in haar jaarverslag 2016 voor een periodieke ‘financiële check-up’. Wij kunnen u dit gratis aanbieden in samenwerking met een vermogensbeheerder.

Wat lezers zeggen...

Ook deze Belg leest nagenoeg dagelijks jullie bijdragen. Zeer leerrijk, met inzichten die ik nog niet kende, bijvoorbeeld over ‘de tides’. Ik begin er stilaan in te geloven… zeker als ik zie wat er zich op dit moment voltrekt op de beurzen.

Dirk, België

Ik ben zeer positief over jullie site. Jullie onderscheiden je door kwalitatief goede artikelen met een fijne diversiteit aan schrijvers. De Kritische Belegger, de naam zegt het al: af en toe een andere invalshoek. Boeiend. Ga zo door!

Jeff, Nederland

Kantooradres

Breitnerhof 201
1628 XP Hoorn

Contact

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN