U heeft een portefeuille opgebouwd maar u weet niet of u het nog voldoet aan de huidige marktsituatie. Moet u winst nemen en een deel afbouwen of juist er meer in beleggen ?

Veel doe-het-zelf beleggers en/of beleggers bij een grootbank hebben vaak hun twijfels over hun portefeuille. Wij bieden onze lezers een laagdrempelige mogelijkheid om hun vragen gratis voor te leggen aan een vermogensbeheerder. Een mooie kans om advies van een deskundige in te winnen zonder dat de meter direct begint te lopen.

Toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) pleit in haar jaarverslag 2016 voor een periodieke financiële check-up.

‘’ …In 2016 hebben wij er daarom op aangedrongen dat voor consumenten een integraal financieel overzicht wordt gecreëerd van al hun financiële gegevens, zoals spaargeld, hypotheek, verzekeringen en pensioenpotjes. Ook is gepleit voor een periodieke financiële check-up (‘Financieel APK’). Verschillende marktpartijen pakken dit idee inmiddels op. De AFM zal hier in 2017 opnieuw aandacht aan besteden.”

OHV Vermogensbeheer haakt hierop in. Wilt u vrijblijvend een second opinion op uw huidige beleggingen óf behoefte aan periodiek financieel onderhoud als u uw vermogen laat beheren door OHV? Zij verzorgen deze service geheel gratis bij hun op kantoor.