Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Waanzinnige voorspelling: Bitcoin gebruikt door miljarden mensen

Hoewel Bitcoin momenteel minder dan één procent van de wereldwijde activa bezit, kan dat binnenkort drastisch veranderen. De Bitcoin-investeerder en CEO van MicroStrategy, Michael Saylor, gelooft zelfs dat de nog steeds zeer controversiële pionier op het gebied van cryptovaluta pensioenen voor miljarden mensen wereldwijd kan verzekeren. In een interview met CNBC zei hij: “We zullen de dag zien waarop zeven tot acht miljard mensen wat” digitaal goud “op hun smartphone hebben. Ze zullen het gebruiken om hun spaar- en pensioenplannen veilig te stellen. ” Hij gelooft dat bitcoin de waarde van 100.000 miljard zal aantikken.

“Bitcoin is dominant”

Hij verwacht dat de eerste miljard mensen al in 2026 cryptocurrencies zullen bezitten. Hij schrijft dat Bitcoin de eerste keuze blijft: “Bitcoin is de dominante digitale valuta.”

Bitcoin 25 febrauri 2021

Maar de Bitcoin blijft zeer vluchtig. Ondernemer en marktkenner Christopher Obereder gelooft in een correctie van 30 procent, waarna het echter weer zou kunnen stijgen richting $ 100.000 in 2021.

Het hoofd van de Bitcoin Group blijft ook optimistisch: “Cryptocurrencies zijn in de mainstream aangekomen en zijn nu bijna een must bij de toewijzing van portefeuilles. De verschuiving van fiatgeld naar digitale activa is nog maar net begonnen”, zei Marco Bodewein.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *