Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nasdaq komt ook met Bitcoin-futures

Nasdaq, de technologiebeurs die gevestigd is in New York, bereidt zich voor op het aanbieden van bitcoin-futures-contracten. Bitcoin stijgt de afgelopen dagen als een raket. Vandaag ging het over de $ 11.000. Met Bitcoin-futures kunnen beleggers speculeren op de toekomstige prijs van bitcoin. Daarmee springt ook de Nasdaq op de bitcoin-trein.

De beurs is van plan om volgend jaar een bitcoin-futures-product te lanceren, vertelde een persoon die bekend was met de zaak aan Business Insider.

Twee in Chicago gevestigde beurzen, CME en CBOE, hebben ook bitcoin futures-producten aangekondigd, waarmee beleggers kunnen speculeren op de toekomstige prijs van bitcoin. Ze zouden ook waarschijnlijk de beweeglijkheid temperen en het cryptogeld meer mainstream maken.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

Een persoon die bekend is met de zaak zei dat het bedrijf van plan is om het product te lanceren in het tweede of derde kwartaal van 2018. Het futures-contract zou in 50 indexen aangeboden worden. Het product van CME is ter vergelijking gebaseerd op vier indices. Het bedrijf ging met een latere lanceringsdatum omdat het klanten genoeg tijd wilde geven om het product te bekijken.

Het lijkt er op dat de Nasdaq de toon over de digitale valuta gewijzigd heeft. Het was minder optimistisch over cryptocurrency dan andere Wall Street-bedrijven. In oktober beschreef Adena Friedman, de CEO van Nasdaq, het aanvankelijke aanbod van munten als ‘bleeding edge’. Ze voegde eraan toe: “Nasdaq is niet geneigd om deel te nemen”.

Bitcoin is sinds de Thanksgiving-vakantie als een raket omhoog geschoten, afgelopen maandag voorbij de $ 10.000 en vervolgens $ 11.000 op dinsdag. Het is dit jaar meer dan 900% gestegen.

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Nasdaq komt ook met Bitcoin-futures”

  1. Avatar

    Futures zijn enkel te verhandelen op het desbetreffende bedrijf daarvoor, de CME. Bitcoin futures kunnen niet eens verhandeld worden op de Nasdaq, een aandelenindex.
    De handel in deze futures zal gaan starten op 18 dec.en de waarde per tick is $5, dat is in het ‘groot’, mini is dan natuurlijk $0,5 per tick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *