fbpx
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Zet u schrap voor de meest verwoestende marktcrash ooit in “de grootste politieke en economische revolutie sinds de komst van de democratie.” Dat is de schokkende waarschuwing van de kleurrijke, controversiële voorspeller Harry S. Dent Jr., in een interview met ThinkAdvisor.

Dent, die voornamelijk gebruik maakt van demografische cycli om de economie en markten te voorspellen, voorzag correct de economische instorting van Japan in 1989, de dotcom zeepbel in 2000 en de populistische golf die de verkiezing van de Brexit en Donald Trump mogelijk maakte.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Stijging of daling? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX ontwikkeld die op beide kan inspelen. Alle aan-en verkopen gaan automatisch dus het is mogelijk dat u zelf niets meer hoeft te doen. Het systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 21.888 heeft gemaakt. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER[/alert]

Afgelopen juni liet Dent weten dat een calamiteit in de economie en de aandelenmarkt binnen drie jaar zou toeslaan. Hij voorspelt nu inderdaad dat de krach tussen eind 2017 en begin 2020 zal plaatsvinden. Dent zei dat, maar met nog maar paar weken te gaan dit jaar, als de aandelenkoersen niet snel beginnen te dalen, hij zijn visie heroverweegt.

In zijn nieuwe boek: “Zero Hour: Turn the Greatest Political and Financial Upheaval in Modern History to Your Advantage,” geschreven met Andrew Pancholi trekt hij aan de alarmbel over de komende jaren twintig van deze eeuw. Dent baseert zich daarbij voornamelijk op demografische en geopolitieke cycli die een wereldwijde crisis zullen veroorzaken. Hij noemt dit de donkere “Economische Winter”.

Zijn voorspellingen kwamen niet allemaal uit. Meer dan drie decennia zijn de profetieën van Dent een mengeling geweest van hits en missers. De Harvard MBA en oprichter van Dent Research publiceert nieuwsbrieven en strategieën voor beleggingsstrategieën en heeft een aantal boeken geschreven die hetzij een enorme bloei aangaven of juist waarschuwdoen voor een ramp. Deze werken omvatten “The Sale of a Lifetime” (2017) en “The Demographic Cliff” (2015).

Het hele interview is hier te lezen: KLIK HIER

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

9 reacties op “Grootste krach aller tijden op komst”

 1. Avatar

  Daar gaan we weer.
  Ja, het gaat een keer instorten, maar eerst zullen de US indices door het dak gaan. DOW nu al door de 24.000……dit gaat echt nog veel en veel hoger.

 2. Avatar

  Inderdaad, zet je maar schrap!

  Technisch gezien, oftewel vanuit TA oogpunt, zal het ietwat.. heftiger er aan toe gaan dan vorige keer, 2008/2009. En met wat snelheid, en geluk, zou je daar nu nog van kunnen profiteren, short, puts, aankopen, of call verkopen. Dan zit je voor de komende tijden wel goed! Jan…

 3. Avatar

  De Dow is dit jaar iedere maand gestegen. Dit is een teken van een economisch zeer sterk herstel. Een correctie kan altijd, maar op lange termijn blijven we stijgen. De beurskracht van 1929 zijn we al lang weer voorbij. Niet somberen zou ik zeggen. Op de spaarrekening krijg je geen rente meer.

 4. Avatar

  De Haussetrein gaat naar een AEX 1000 vertrekken. Condities nog nooit zo gunstig geweest. De inflatie is laag en dat is goed voor aandelen.

 5. Avatar

  Mag misschien gek klinken, maar dankzij al dat optimisme..staat het er nu voor zoals het ervoor staat op elke willekeurige beurs,.en het staat er niet goed voor, en niet alleen daar!..

  Het zal niet de eerste keer zijn dat een vulkaanuitbarsting synchroon loopt met een aandelenbeurs en de aftakeling er van, en momenteel loopt dat aardig synchroon…., de natuur doet aardig z’n best zeg maar.

 6. Avatar

  Ik ben positief over de US indices, die zullen sky high gaan. De rest van de wereld zal het rustig aan doen. Dollars zullen wereldwijd teruggetrokken worden naar de US. En daar in de indices terecht komen.

  AEX 1.000 zie ik zeker NIET voorbijkomen. Maar AEX 600 moet lukken.
  De Euro zal uit elkaar gaan vallen en daardoor de dollar flink sterker, dan gaat onze dollar gedreven AEX de 700 ook nog wel halen.

  En als iedereen uit de roes van zon-en windenergie ontwaakt zal Royal Dutch als een speer richting de 40 euro gaan…..prima voor de AEX.

 7. Avatar

  Trump is great. Belastingverlaging voor de rijken is ook goed voor alle Amerikanen en alle wereldbewoners. Iedereen gaat hier van profiteren. De beurzen zullen nieuwe records gaan maken. Dit moet gevierd worden.

  1. Avatar

   Er bestaat een aandelenbeurs, en er bestaan externe zaken, en als je simpel alleen kijkt naar de aandelenbeurs zelf is te zien dat er een negatief gebeuren plaats zal gaan vinden. Wat op haar beurt weer de externe zaken zal gaan treffen, kan ook niet anders want alles komt in een negatieve spiraal terecht.

   Een aandelenbeurs doet gewoon z’n ding, ongeacht of de externe zaken positief aanvoelen of niet. En haar ding voor de komende tijden is, zoals het artikel al aangeeft, naar beneden inderdaad….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *