Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin: het grote verkoopmoment nadert

We kijken in de lucht. Is het een Noord-Koreaanse raket? Nee, het is Bitcoin ! De digitale munt weet van geen ophouden en begint steeds sneller te stijgen. Vandaag werd de $11.000 al aangetikt.  En iedere keer zijn er sceptische commentaren. Zijn dat waarschijnlijk degenen die de boot gemist hebben ? Er wordt telkens gesproken dat BItcoin een zeepbel is die op knappen staat. Zie onderstaande tabel.

De digitale munt zet niet alleen de opmars voort maar de stijging versnelt ook:

De stijging van $9.000 naar $10.000 werd slechts in twee dagen gerealiseerd ! Bitcoin zet de sceptici voor schut, maar dat betekent niet dat de bomen tot in de hemel groeien. Er komt een grote correctie aan maar wanneer? Voor die vraag kunnen we kijken hoe Bitcoin verhoudt met de andere zeepbellen in het verleden. Volgens deze grafiek van Convoy Investments is dit al de grootste beweging in een beleggingscategorie in 395 jaar, na de Hollandse tulpen in de 17e eeuw. De dot.com-zeepbel uit de jaren negentig is in vergelijking nauwelijks een blip.

Het sentiment wordt ook steeds positiever. Bij een prijs van $2.200 dachten meer dan 50% van de ondervraagden dat Bitcoin een zeepbel was en 15% ondergewaardeerd. Dat aantal is nu gedaald naar 39%. Volgens 34% is de digitale munt ondergewaardeerd. 550 personen reageerden op de enquête.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Op dit moment is het moeilijk om Bitcoin te shorten (wat niet onmogelijk is), en om dit te doen moet u zich begeven op schimmige beurzen. Dat is goed genoeg voor een particulier maar niet iets waar een grote, geloofwaardige vermogensbeheerder zich mee inlaat. Maar daar komt volgende maand verandering in door introductie van Bitcoin futures .Daarnaast zullen er waarschijnlijk bitcoin-opties geïntroduceerd worden, Met put opties kan dan ingespeeld worden op een daling en bovendien kan het risico dan worden afgedekt.

Bitcoin heeft behalve dat het geen futures en opties heeft nog een probleem: er komen steeds meer rivalen bij. Elke dag worden zijn wel ICO’s waarbij nieuwe cryptovaluta geïntroduceerd worden.

Er zijn nu 12 munten met een marktkapitalisatie van meer dan $ 1 miljard en volledig 69 cryptos met een marktkapitalisatie van meer dan $ 100 miljoen. De CoinMarketCap-website bevat nu 1.022 munten die openbaar worden verhandeld en nog eens honderden waar het nog niet genoeg gegevens heeft om een ​​marktkapitalisatie te berekenen.

Ik weet niet wanneer Bitcoin gaat crashen. Dat weet niemand maar er zijn wel tekenen van een overdrijving. Manieën eindigen echter altijd met veel pijn voor de mensen die te laat kwamen of te hebzuchtig werden. Zeg niet dat je niet gewaarschuwd bent.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

2 reacties op “Bitcoin: het grote verkoopmoment nadert”

  1. Avatar

    Bitcoin is net als elk andere markt een constante in bewegingen, en daar komt op een gegeven moment een eind aan. Zo zit de natuur nu eenmaal in elkaar, het stijgt en daalt.

    De nieuw te introduceren Bitcoin futures bieden volop kans om van deze aanstaande daling te profiteren..

    Ze zullen net als bij elk andere future de prijs van het onderliggende gaan bepalen. Wat dat betreft krijgt de al bestaande Bitcoin markt het een stukje ingewikkelder. Volatieler misschien, maar dat is pas duidelijk als het draait allemaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *