Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Deutsche Bank: Bitcoin is grote bedreiging voor markten

Bitcoin is een van de grootste bedreigingen voor de financiële markten. Dat schrijft Deutsche Bank, een van de grootste financiële instellingen ter wereld, in de vooruitzichten voor volgend jaar. Dit laat zien dat de banksector de digitale valuta in de gaten houdt. Hoewel sommige institutionele beleggers bitcoin als een kans zien, beschouwen velen dit als een bedreiging.

Wilt u weten welke beleggingen het meest kansrijk zijn en welke kansen 2018 voor u bieden? Vermogensbeheerder OHV heeft op verzoek van ons een rapport opgesteld die wij onze lezers gratis mogen versturen. Vraag dan hieronder het rapport aan.

Andere gevaren zijn een snel oplopende Amerikaanse inflatie, de Russische verkiezingen en het knappen van de huizenzeepbel. Daarnaast wordt ook “Noord-Korea” en “Brexit” genoemd. Met meer dan 100.000 werknemers en een jaarlijkse omzet van $ 35 miljard is Deutsche Bank een wereldwijde krachtpatser.

De grootste zorg van Torsten Slok, hoofeconoom bij Deutsche Bank, bij bitcoin is dat nieuwkomers – bijvoorbeeld institutionele beleggers die bitcoin-derivaten verhandelen – zware verliezen kunnen lijden als er een grote crash plaatsvindt. De mogelijkheid van een bitcoin-crash is zeker niet uitgesloten. De opname van bitcoin in de lijst toont de omvang van de opmerkelijke stijging van bitcoin. Begin 2017 hadden weinigen kunnen voorspellen dat bitcoin zou zijn uitgegroeid tot een wereldwijde bedreiging die door financiële instellingen serieus wordt genomen aan het eind van het jaar.

“We zien cryptovaluta’s als een riskante belegging omdat de recente prijsstijgingen deels gebaseerd zijn op speculatie. De volatiliteit is zeer hoog en bereikte 80% en de hele sector is over het algemeen ongereguleerd …. er is een aanzienlijk risico op grote verliezen.” , aldus Deutsche Bank.

Wat Deutsche Bank niet in overweging neemt, is dat bitcoin op een andere manier een bedreiging wordt voor banken en is dat de digitale valuta de gehele banksector leegzuigt. Bitcoin zal niet elke andere wereldwijde beleggingscategorie overbodig maken. Niettemin, als het op deze manier blijft presteren dan staan ​​zakenbanken voor een dilemma. Geen andere aandelen, obligaties of aandelen uit de geschiedenis hebben dit jaar net zo goed gepresteerd als bitcoin. Traditionele activa die een 6-8% rendement beloven, zijn tamelijk tam in vergelijking met de digitale valuta.

Als bitcoin in 2018 aanzienlijk zou crashen, dan zou het een deel van het nieuwe geld afschrikken dat klaargestoomd is om in de digitale valuta belegd te worden. De echte fans zullen echter niet gaan verkopen. Ze hebben in het verleden bitcoin-bearmarkten meegemaakt en zullen nog lang vertrouwen hebben in de digitale valuta, lang nadat investeringsbankiers weggerend zijn om hun volgende glimmende ding te vinden.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Alles over de crypto technologie en cryptomunten!

In het rapport treft u al drie concrete tips voor ICO’s aan. De eerste is ondertussen al meer dan 1000% in prijs gestegen en is NOG ALTIJD interessant. De andere twee komen heel snel op de markt. Het is tijd om mee te liften.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Denk je dat bitcoin een serieuze bedreiging vormt voor de financiële markten ter wereld? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Deutsche Bank: Bitcoin is grote bedreiging voor markten”

  1. Avatar

    Het is lood om oud ijzer, want zowel Bitcoin als markten gaan daling tegemoet. Er valt dan natuurlijk nog te speculeren welk welk ‘aanstak’.., maar beiden gaan! Enkel de volgorde is nog niet duidelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *