De beste beleggingen voor 2018

Traditioneel presenteren analisten deze maand hun lijstjes met tips voor het komende jaar. De aanbevelingen van experts voor 2018 is voor u op een rijtje gezet en een selectie gemaakt van aandelentrackers om daarop in te spelen. KLIK HIER om het gratis rapport aan te vragen.

Een tracker is een ander woord voor een ETF (Exchange Traded Fund).  U kunt net zoals bij beleggingsfondsen gespreid beleggen maar tegen lagere kosten. Er zijn verschillende trackers zoals voor een index of een sector.

Voor het eerst in tien jaar tijd heeft JP Morgan Asset Management haar groeiverwachtingen voor een hele regio opwaarts bijgesteld: de eurozone. Het fondshuis rekent op een versnelling van de economische groei. De conjunctuur trekt verder aan en de instellingen in het gebied zijn versterkt. De groei zal verder aangejaagd worden door de geleidelijke hervorming van de arbeidswetgeving.

Voor dit jaar voorziet het Internationaal Monetair Fonds (IMF) een groei in Europa van 2,4 procent die volgend jaar met 2,1 procent nog steeds heel behoorlijk blijft. In oktober had het IMF de  groeiverwachtingen al aangepast en het stelt nu dat de toen ook opgetrokken verwachting van de wereldwijde groei vooral te danken was aan de betere Europese vooruitzichten.

Middels deze tracker kunt u beleggen in de 50 grootste bedrijven in de eurozone. De marktomstandigheden blijven gunstig met een Europese Centrale Bank (ECB) die tot ver in 2018 monetair blijft verruimen.

Wilt u weten welke tracker dit is en welke kansen 2018 voor u biedt?

Vermogensbeheerder OHV heeft op verzoek van ons een rapport opgesteld die wij onze lezers gratis mogen aanbieden. Vraag het rapport aan: KLIK HIER

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.