Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin daalt met 90% naar $ 1.000

Bitcoin piekt in 2018 met een prijs boven $ 60.000 en een marktkapitalisatie van meer dan $ 1.000 miljard door de komst van bitcoin futures-contracten in december 2017. Het leidt tot een vloedgolf van betrokkenheid van beleggers en fondsen die zich meer op hun gemak voelen bij het handelen in futures. Maar wat omhoog gaat, moet naar beneden komen. De digitale munt piekt rond $ 60.000 waarna de afdaling begint naar $ 1.000.  Die verwachting spreekt Saxo Bank uit in haar jaarlijkse tien ‘Outrageous predictions’, oftewel buitensporige voorspellingen.

Volgens de Deense bank maaien Rusland en China het gras onder de voeten van bitcoin en zetten daarmee de ondergang van de cryptovaluta in gang. Na de spectaculaire piek in 2018 crasht Bitcoin en loopt het in 2019 dicht bij de fundamentele ‘productiekosten’ van $ 1.000.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

In het rapport treft u al drie concrete tips voor ICO’s aan. De eerste is ondertussen al meer dan 1000% in prijs gestegen en is NOG ALTIJD interessant. De andere twee komen heel snel op de markt. Het is tijd om mee te liften.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

De twee landen bewegen zich naar de zijlijn en verbeiden zelfs niet-gesanctioneerde cryptovaluta in eigen land. Rusland gaat officieel de cryptovaluta-mijnruimte binnen om de ontwikkelingen van het protocol te beïnvloeden en de focus weg te halen van Bitcoin in een poging om het meer Russisch te houden. China maakt een soortgelijke beweging en pakt cryptovaluta’s aan door de mijnbouw in China te verbieden, onder verwijzing naar energieverspilling en milieu.

Bitcoin of beurs ? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse beursindex DAX ontwikkeld die op beide kan inspelen. Alle aan-en verkopen gaan automatisch dus het is mogelijk dat u zelf niets meer hoeft te doen. Het systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 21.888 gemaakt. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER. Ook kunt u een abonnement nemen op de signalen.

De bank komt wederom met een tiental verwachtingen die extreem zijn. Hoofd van FX-strategie John Hardy, die dit jaar leiding gaf aan het project, wees erop dat de voorspellingen van dit seizoen het loerende risico weerspiegelen dat een aantal activa-bubbels die in 2017 zijn opgebouwd, het komende jaar kunnen uiteenspatten.

In 2018 zal de pendule teruggaan in het voordeel van de uitgesproken volatiliteitsrisico’s,. De kiem van deze beweeglijkheid is dit jaar gezet door dat beleggers risico’s onderschatten en hun inzetten op een voortzetting de opleving.

Zal een van de schandalige voorspellingen uitkomen? We wachten af…

1. Amerikaanse rente stijgt flink en schatkist voert plafond op 2,5% in

2. Yen stort zich in en dwingt BOJ om de rendementscurvecontrole achterwege te laten

De Bank of Japan introduceerde vorig jaar “yield-curve control” om de 10-jaarsrente op staatsobligaties op nul te houden. Omdat de stijgende inflatie de rente wereldwijd scherp opvoert – onder leiding van de VS – in 2018, zal de centrale bank echter moeite hebben om het anker te verdedigen. In dit scenario springt de dollar naar ¥ 150, wat de BOJ dwingt om zijn monetaire beleid te capituleren. De yen stuitert daarna snel terug, waardoor de dollar slechts ¥ 100 ophaalt.

3. China rolt yuan futures uit in olie-olie en yuan stijgt met 10%

China is al ’s werelds grootste olie-importeur en veel olieproducenten zijn blij om te handelen in yuan. Dat leidt de weg voor de Shanghai International Energy Exchange in 2018 om een ​​oliecontract te lanceren dat is uitgedrukt in Chinese yuan, “een beweging met enorme geopolitieke en financiële gevolgen.”

4. S & P zakt met 25% in 1987-achtige flash-crash

Na een jaar met een historische lage volatiliteit, zijn de wereldwijde activa tot zeepbelniveaus gestegen, gestimuleerd door massale instromen in passieve beleggingsvehikels, slimme bètaposities, “risicospreiding” activaspreidingsfondsen en zeer risicovolle korte volatiliteitsstrategieën, volgens Peter Garnry, Saxo’s hoofd van aandelenstrategie.

Ongeveer $ 800 miljard zit in risico-pariteitsstrategieën en met een laag rendement op de obligatiemarkten, deze fondsen zullen de hefboomwerking moeten verhogen om aan de volatiliteitsdoelstellingen te voldoen.

“Kort gezegd, het is een kruitvat – elk beleid of elke schok zou een flashcrash kunnen veroorzaken in meerdere markten met risicopariteit-fondsen die als een versterker fungeren terwijl investeerders in contanten stapelen,” zei Garnry. Dat betekent dat de S & P 500-index, een flash-crash van 25% van 1987 ondervindt en een hele reeks korte volatiliteitsfondsen worden weggevaagd.

Stijging of daling? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX ontwikkeld die op beide kan inspelen. Alle aan-en verkopen gaan automatisch dus het is mogelijk dat u zelf niets meer hoeft te doen. Het systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 21.888 gemaakt. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER. Ook kunt u een abonnement nemen op de signalen.

5. Het rendement op de Amerikaanse 30-jaars staatsleningen stijgt boven de 5% doordat kiezers in tussentijdse verkiezingen linkser stemmen

Trump heeft het Amerikaanse politieke landschap gedomineerd, maar vergeet niet de Bernie Sanders-revolutie die zich tijdens de voorverkiezingen afspeelde. De linkse push wordt nog duidelijker bij de tussentijdse verkiezing in 2018, waar ontevreden millennials de Democraten de controle over beide huizen van het Congres overhandigen.

“De Democraten trekken het debat weg van belastinghervorming naar stimuleringsmaatregelen voor de massa. Echte populisme betekent het uitschrijven van de chequeboek voor de 90%, en dat betekent fiscale stimulus, tekorten worden verdoemd. US 30-year Treasury opbrengsten rip voorbij 5%, “zei Hardy.

6. Euro-ploft naar dollarpariteit wanneer de EU-macht verschuift naar Oost-Europa

7. Bitcoin stijgt tot $ 60.000, maar daalt vervolgens naar $ 1.000

8. Zuid-Afrikaanse rand stijgt 30% na “Afrikaanse lente”

9. Tencent stijgt met 100% en stoot Apple van de troon om als ’s werelds grootste bedrijf

10. Vrouwen nemen recordaantal CEO-banen in bij Fortune 500-bedrijven op

Vrouwen breken door het glazen plafond en steeds meer vrouwen krijgen de leiding over ’s werelds grootste bedrijven in 2018. De trigger is 2017 #metoo-campagne tegen seksuele intimidatie waarbij “de chauvinistische old boys-clubs op hun grondvesten schudden.

Dat laat ruimte voor meer vrouwen om naar de top te klimmen in dit scenario, met vrouwelijke CEO’s bij meer dan 60 Fortune 500-bedrijven tegen het einde van volgend jaar. In 2016 was dit aantal 21, terwijl het in 2017 was gestegen naar 32.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

4 reacties op “Bitcoin daalt met 90% naar $ 1.000”

 1. Avatar

  De hype is wel erg groot ja! Maar Bitcoin zal in ieder geval niet dalen vanwege haar futures. Iets daalt, stijgt, of niet, en het zijn de futures om daar opvoorhand op in te springen, zo simpel is het eigenlijk! Elk verhaal rondom Bitcoin futures en wat het voor Bitcoin zelf betekent slaat kant noch wal. Dat Bitcoin zal dalen is zo duidelijk als wat, uitgaande van de Bticoin grafiek, het zal het goedje dicht brengen bij de prijs waarmee het ooit begon, en ergens daar tussenin zit $1000 ja..

 2. Avatar

  9-dec 2017, bitcoin daalt inmiddels al enkele dagen fors. Veel kenners geven hun opinie, en ze zijn allemaal verschillend. $60.000 zou zomaar kunnen, maar ook zomaar niet. Niemand heeft een glazen bol. Ik heb het gevoel dat het plafond is bereikt v.w.b. de bitcoin. Bitcoin gaat naar de beurs, las ik ergens. Daar zal blijken wat de bitcoin écht waard is, en dat kan een grote wijziging met zich meebrengen. Nu de bitcoin zakt, zie ik de altcoins stijgen. Kennelijk hebben een aantal mensen daar meer vertrouwen in.

 3. Avatar

  Bitcoin en de Blockhain en niemand weet wie erachter zit.
  Maar dat is geen belemmering door alle reclame op tv, kranten en internet jagen de mensen het grote geld na om deelt nemen in de Blockchain en creëren gezamenlijk een supercomputer met ongekende rekenkracht die straks alles controleert. Is Bitcoin de kaas in de muizenval?

 4. Avatar

  De blockchain is een uitvinding als geen andere, het is/was z’n tijd ver vooruit, ruim 10 jaar voordat we straks met z’n allen de blockchain zullen gaan gebruiken was het er al, de Bitcoin zelf is maar bijzaak. Dan maakt wie erachter zit niet zoveel uit, maar diegeen verdient wel een prijs, Nobelprijs misschien, als dat nog bestaat ten tijde van crisis natuurlijk..
  Overigens heeft diegeen zich al kenbaar gemaakt, een Australiër.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *