Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin op $30.000 op 1 januari 2018

Het gaat nu razendsnel met bitcoin. Binnen een dag is de digitale munt met 17% gestegen naar bijna $ 17.000. Binnen 15 minuten werd een stijging gerealiseerd naar $ 17.000. Een analist denkt dat de digitale munt een niveau tussen de $ 25.000 en $ 30.000 kan aantikken op 1 januari.

bron: Peter Verhaar

De achtergrond van de huidige stijging is het vooruitzicht dat de handel in zogenaamde Bitcoin-futures binnen een paar dagen mogelijk zal zijn. Afgelopen vrijdag stond de Amerikaanse toezichthouder CFTC de uitgifte van dergelijke futures toe op drie beurzen . ‘S Werelds grootste beursbeheerder CME had toen aangekondigd om op 18 december te starten met de uitgifte van Bitcoin-futures . De Amerikaanse beurs CBOE wil aan het einde van deze week beginnen.

De futures moeten Bitcoin-beleggers in staat stellen zich in te dekken tegen de soms enorme prijsschommelingen. Het kan echter ook worden gebruikt om in te zetten op toekomstige prijsontwikkelingen.

Bitcoin naar $30,000

Technisch analist Christopher Carolan heeft een grafiek gemaakt waaruit je kan afleiden dat er meer stijging in het verschiet ligt. Op basis van de dieptepunten waarmee een boog getrokken kan worden is volgens hem een spiraalkalender datum op komst.  Dat is op 1 januari en valt samen met de dag waarop het volle maan is.

 

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Alles over de crypto technologie en cryptomunten!

In het rapport treft u al drie concrete tips voor ICO’s aan. De eerste is ondertussen al meer dan 1000% in prijs gestegen en is NOG ALTIJD interessant. De andere twee komen heel snel op de markt. Het is tijd om mee te liften.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

6 reacties op “Bitcoin op $30.000 op 1 januari 2018”

 1. Avatar

  De volle maan theorie is niet volledig, is het bijvoorbeeld volle maan in Chicago, of elders waar Bitcoin verhandeld wordt?, want dan pas heeft het invloed. En volle maan op zich stelt nog niet zoveel voor, het zit ‘m nu juist in de drie dagen ervoor, nieuwe maan, wat ergens voor opschudding kan gaan zorgen. Afnemende maan, tot 3 dagen na volle maan, is ook al zo’n herrieschopper. 6 dagen waarin veel kan gebeuren, positief dan wel negatief.

  En bovendien, iets met een parabolische eigenschap in zich daar hoef je de beweging niet naar eigen smaak door te trekken, daarmee hou je je zelf voor de gek, de natuur kan wel anders beslissen!.. Hier is duidelijk een gefabriceerde parabool gebruikt..

  Wacht het gewoon rustig af, kijk eerst maar eens wat de eerste handelsdag, 10 dec., brengt.

 2. Avatar

  Het is de maan cyclus 29,53 dgn.
  Die is preferent.
  Aan de hand daarvan kunnen we ook de top in DOW uitrekenen i.c.m. de top in de NIKKEI van 1989.

 3. Avatar

  Zelf hou ik liever de cyclus van de grafiek aan, en uitgaande van deze hier is te zien dat 6 higher lows zich hebben plaatsgevonden, en sindsdien is er nog 1 bijgekomen. Rest er nog 1 higher low voordat het circus zich verplaatst naar beneden. 1 jan. $25.000 of $30.000 is gewoon zwaar overdreven en té positief gedacht, zelfs al zou mijn Fibonacci visie hierover niet correct zijn…

 4. Avatar

  Ja, het is een beetje stil bij de cryptofielen.
  Volgens TA van een zeker iemand stond Bitcion in december pas aan het begin van de komende stijging.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *