Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin tikt $15.000 aan

Vorige week donderdag zakte de prijs van Bitcoin net onder de $ 9.500, Dat is het startpunt gebleken van een ongekende prijs stijging. Binnen een week nam de waarde van de cryptovaluta met meer dan $ 5.000 toe. Op donderdag brak de Bitcoin-prijs $ 15.000.

De achtergrond van de huidige stijging is het vooruitzicht dat de handel in zogenaamde Bitcoin-futures binnen een paar dagen mogelijk zal zijn. Afgelopen vrijdag stond de Amerikaanse toezichthouder CFTC de uitgifte van dergelijke futures toe op drie beurzen . ‘S Werelds grootste beursbeheerder CME had toen aangekondigd om op 18 december te starten met de uitgifte van Bitcoin-futures . De Amerikaanse beurs CBOE wil aan het einde van deze week beginnen.

De futures moeten Bitcoin-beleggers in staat stellen zich in te dekken tegen de soms enorme prijsschommelingen. Het kan echter ook worden gebruikt om in te zetten op toekomstige prijsontwikkelingen.

Bitcoin: bubbel of megakans?

De waarschuwingen nemen ook toe in het licht van de huidige prijsrally. Of de prijs blijft stijgen, stabiliseren of dat er een scherpe koerscorrectie komt, kan op dit moment niet met zekerheid worden gezegd. Beleggers moeten zich bewust zijn van de risico’s van mogelijk uiteenspatten van de Bitcoin-bubbel. Of een tool zoals de app Bitcoin Bubble Burst op basis van kunstmatige intelligentie op tijd kan waarschuwen voor een krach is niet te zeggen.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Alles over de crypto technologie en cryptomunten!

In het rapport treft u al drie concrete tips voor ICO’s aan. De eerste is ondertussen al meer dan 1000% in prijs gestegen en is NOG ALTIJD interessant. De andere twee komen heel snel op de markt. Het is tijd om mee te liften.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *