Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin pakt $1.000 binnen 24 uur

De opmars van bitcoin lijkt niet te stoppen. De digitale munt passeerde vandaag de grens van $12.000 maar de valuta blijft maar doorstijgen. Een nieuw record werd gezet op $12,798.78, volgens de CoinDesk’s Bitcoin Price Index. Het dieptepunt werd aangetikt op $11,670. Dat betekent dus een toename van $1.000 binnen 24 uur.

Bitcoin blijft dus wetten van de zwaartekracht tarten ondanks de berichten over een aanstaande correctie.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

 

 

Enigszins verbazingwekkend, met een dieptepunt van vandaag $ 11.670, markeert de recordprijs een winst van $ 1.128 in minder dan 24 uur – een belangrijke stap die de voorspellingen van een waarschijnlijke correctie als gevolg van consistente overbought-omstandigheden gedurende een groot deel van de laatste twee weken trotseerde .

Volgens CoinMarketCap is bitcoin 9,63 procent gestegen in 24 uur en 18,74 procent in de afgelopen 7 dagen. De handelsvolumes zijn de laatste dag licht gestegen, met name op de Zuid-Koreaanse beurzen.

Het is vermeldenswaard dat een bitcoin slechts een jaar geleden $ 764 waard was. De klim naar de high van vandaag betekent dat de cryptovaluta 1.574 procent heeft gewonnen in die tijdspanne.

In weer een nieuw record is bitcoins marktkapitalisatie nu gestegen naar $ 219,6 miljard.

Alles over de crypto technologie en cryptomunten!

In het rapport treft u al drie concrete tips voor ICO’s aan. De eerste is ondertussen al meer dan 1000% in prijs gestegen en is NOG ALTIJD interessant. De andere twee komen heel snel op de markt. Het is tijd om mee te liften.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *