Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin zet opmars voort

Bitcoin staat op het hoogste niveau sinds begin 2018. De reden is de hoop op een grotere toepassing.

De sterke prijsstijgingen van Bitcoin gaan door. Woensdag steeg de koers van de oudste en bekendste digitale valuta naar het hoogste niveau sinds januari 2018. Op dat moment had de koers een paar weken eerder zijn hoogste punt bereikt van rond de $ 20.000.

Momenteel wordt $ 13.652 betaald. Bitcoin won alleen al in oktober bijna 30 procent in waarde. Andere digitale valuta’s zoals ethereum hebben ook geprofiteerd van de recente prijsstijging.

De trigger was de aankondiging door de betalingsdienstaanbieder PayPal ongeveer een week geleden dat het zijn klanten zou toestaan ​​cryptovaluta’s zoals Bitcoin te gebruiken. Beleggers speculeren dat de stap om digitale valuta te commercialiseren een boost zal geven. Het nieuws volgt op ander goed ontvangen nieuws, zoals de oprichting van een Bitcoin-fonds door de grote investeringsmaatschappij Fidelity deze zomer.

Het onderwerp cryptocurrencies krijgt ook een boost door het feit dat steeds meer centrale banken nadenken over hun eigen digitale valuta. Het effect van dergelijke inspanningen op bestaande digitale valuta’s is echter niet duidelijk. Die krijgen weliswaar een bewustwordingstoename door overwegingen als de Europese Centrale Bank (ECB) om een ​​digitale euro te creëren. Centrale banken zijn echter kritisch over bestaande cryptovaluta’s zoals Bitcoin of Ether – niet in de laatste plaats omdat ze minder controle zouden hebben over een private blockchain.

Profiteren van Bitcoin

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd. U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *