Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin: uitstappen pas bij $196.000

Wanneer zou een gemiddelde belegger volledig uit Bitcoin stappen? Een nieuw onderzoek onder Amerikanen geeft een prijs van $ 196.000 aan. Dat betekent dat de koers van de digitale munt nog 25 keer over de kop moet.

LendEdu heeft in november 2017 een onderzoek laten uitvoeren door 564 Amerikanen die in Bitcoin hadden geïnvesteerd. Terwijl in het verleden enquêtes werden gehouden om het bewustzijn van het grote publiek over Bitcoin te meten, richtte deze enquête zich op Amerikaanse Bitcoin-beleggers en hun sentimenten. We hebben een lange weg afgelegd sinds 2015, toen 65% van de ondervraagde Amerikanen niet wist wat Bitcoin was. De vragen die in de enquête werden gesteld, varieerden van de redenen waarom ze in Bitcoin investeerden, tot wanneer ze al hun Bitcoins zouden verkopen.

Verkoop al uw Bitcoin?

De gemiddelde prijs waarvoor de respondenten zeiden dat ze al hun Bitcoins zullen verkopen, is $ 196,166 per Bitcoin. Dit vertegenwoordigt 30x de waarde van Bitcoin op het moment van de enquête. Opgemerkt moet worden dat dit de prijs is waarop de respondenten al hun Bitcoins zullen verkopen. Bijna een derde (32,62%) heeft enkele van hun Bitcoins verkocht sinds ze zijn gaan investeren. Het is verleidelijk om winsten te nemen, gezien hoe de prijs van Bitcoin het afgelopen jaar is gestegen.

De meeste respondenten zijn van plan om hun Bitcoins minstens één jaar te houden, met slechts 16.49% van plan om eerder te verkopen dan dat. Volgens de enquête is 21% van de Bitcoin-investeerders van plan om hun munten gedurende ten minste zeven jaar vast te houden, en 11,7% zegt de valuta tien jaar of langer vast te houden.

Waardeopslag of speculatieve investering?

Terwijl geleerden zich afvragen of mensen in Bitcoin investeren omdat ze het als waardeopslagmiddel zien of als een speculatieve belegging beschouwen, geven de resultaten van de enquête iets compleet anders aan. Volgens LendEdu:

“De meest populaire selectie, gekozen door 40,78 procent van de respondenten, was” Ik geloof dat Bitcoin een wereld veranderende technologie is. ” Het is interessant om te zien dat de pluraliteit van Bitcoin-beleggers de technologie ondersteunen als de belangrijkste reden om te investeren. Financiële professionals denken vaak dat Bitcoin-beleggers een grote winst nastreven. “

Het lijkt erop dat bitcoin beleggers niet alleen speculanten zijn die enorme winsten najagen maar blijkbaar zijn ze verfijnd genoeg om de waarde van het project in te schatten.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

De op een na grootste groep respondenten ziet Bitcoin als iets dat lijkt op digitaal goud :

“De op een na populairste reden waarom beleggers Bitcoin leuk vonden, gekozen door 21,81 procent van de respondenten, was de mogelijkheid van opslag op lange termijn van de waarde ervan. Veel financiële professionals vergelijken Bitcoin vaak met edele metalen zoals goud, zilver en platina. Eeuwenlang hebben beleggers edelmetalen gebruikt als een manier om zich te diversifiëren van de door de overheid gesteunde valuta. “

Bezorgd over veiligheid

Bijna de helft (44.15%) van de respondenten maakt zich zorgen maakte over de technologische veiligheid van hun Bitcoins. Dit is niet verrassend, gezien high-profile gevallen zoals Mt. Gox . Die beurs , de grootste ter wereld, ging failliet en de voormalige CEO werd in Japan gearresteerd wegens verduistering .

In aanvulling op de noodlottige Mt. Gox hebben vele andere beurzen beveiligingsproblemen gehad. Meerdere beurzen zijn gehackt en de Bitcoins van hun klanten zijn verloren. Bitcoin-houders kunnen bepaalde praktijken volgen, zoals hun Bitcoins koel houden om de beveiliging te vergroten.  Uit onderzoek blijkt dat gewone beleggers zich nog steeds zorgen maken over de veiligheid van hun munten.

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Bitcoin: uitstappen pas bij $196.000”

 1. Avatar

  Dit klinkt een beetje als de ‘Dow 30.000, of Dow 100.000’ boeken… Als je een koersprijs cumulatief doortrekt naar boven lom je daar uit ja!..

  Flauwekul, en wat de beweegredenen zijn voor deze flauwekul is niet zo moeilijk te vinden.
  Het onderzoek stamt uit november, precies gelijk aan de hoogste stand van Bitcoin tot nu toe, dan is gelijk het algehele gevoel positief. Het psychologische effect daarvan is goed terug te vinden….

  De $8000 is gepasseerd, het luide eigenlijk het begin van de daling in, ze zitten gezamenlijk dus een factor 25 te hoog.
  En dat is Bitcoin nog maar, kan niet anders dan dat indexen ook op deze manier ingeschat zijn, daar gaan dus rake klappen vallen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *