Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin stijgt meer dan 300%. Zit er meer in het vat?

Na een kortstondige correctie weet Bitcoin weer de weg omhoog te vinden. We sloegen als website weer de spijker op zijn kop door u tijdig op de hoogte te stellen.. Daarmee lopen we voorop op de ontwikkelingen. Wij stelden op 17 juli: “De koers van Bitcoin staat fors onder druk. Tegelijkertijd kan dit een mooi instapmoment opleveren”. De koers was destijds $2.080. De digitale munt steeg vandaag voor het eerst boven de $ 4.000 op groeiende optimisme.

De snellere transactietijden zullen de verspreiding van de digitale munt versnellen. Vandaag werd een koers aangetikt van $ 4.187, een winst van bijna 17 procent sinds vrijdag.  De koers werd gestimuleerd nadat een plan om de orderuitvoering te vergemakkelijken, door sommige data van het hoofdnetwerk te verplaatsen, vorige week geactiveerd werd . De oplossing – genaamd SegWit2x – was zo controversieel dat een nieuwe versie genaamd Bitcoin Cash, eerder deze maand werd gelanceerd.

De splitsing was het gevolg van de spanning tussen de groeiende vraag naar de virtuele valuta en enkele van de ontwerpeigenschappen die die populariteit hebben aangewakkerd – de gedecentraliseerde verificatieprocedures die ervoor zorgen dat hacking en overheidstoezicht. De koers van bitcoin is dit jaar meer dan 300% gestegen.

Signalen op Bitcoin

Wilt u ook profiteren van deze trend? Dan hebben wij een handelssysteem voor u die automatisch signalen afgeeft op de Bitcoin. Wij bieden signalen per e-mail en SMS aan . KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM U AAN TE MELDEN.

“Tot nu toe geloofden niet veel mensen bitcoin hoger kon zolang het schaalprobleem niet is opgelost,” aldus Arthur Hayes, oprichter van Bitcox, gebaseerd op Bitcox, in Hong Kong. Met deze oplossing kunnen de transacties nu veel sneller verwerkt worden en dus zijn veel mensen nu zeer bullish over bitcoin.

Door een beperking van de hoeveelheid data die door de blockchain van bitcoin kon worden verwerkt, begonnen transacties vertraging op te lopen. De gemeenschap werd vervolgens verdeeld over de SegWit2x oplossing, ondersteund door een groep ontwikkelaars en een andere oplossing ondersteund door mijnwerkers die een grotere toename van de blokgrootte zocht. De laatste werd vervolgens Bitcoin Cash. Bitcoin Cash, waarvan de prijs is gezakt na de introductie, heeft de populariteit en werking van Bitcoin niet ondermijnd.

Hoe beleggen in Btcoin ?

We hebben reeds een artikel aan gewijd hoe u in bitcoin kunt beleggen: KLIK HIER voor dat artikel

Bitcoin gaat nog 20 keer over de kop

Bitcoin Cash us dus geen slecht nieuws voor Bitcoin. Als gevolg hiervan zijn een aantal analisten bullish op de langetermijnvooruitzichten van bitcoin, wat de vraag oproept , “hoe hoog kan de bitcoinprijs gaan?

Nog steeds, dat betekent niet dat het slecht nieuw is door een stuk voor de digitale valuta. Met de implementatie van bitcoin cash op 1 augustus, schrijft de Financial Advisor terwijl bitcoin cash is gedaald, heeft bitcoin verder gegaan. ‘Dat vertrouwt degenen die trouw zijn aan de core bitcoin valuta.’

Als gevolg hiervan zijn een aantal analisten bullish op de langetermijnvooruitzichten van bitcoin, wat de vraag stelt, “hoe hoog kan de bitcoinprijs gaan en waarom?”

Ronnie Moas van Standpoint Research voorziet dat bitcoin in 2018 $ 5.000 kan bereiken. Het zoou Moas niet verbazeb dat digital munten tegen volgend jaar circa 4 procent uitmaken van de wereldwijde beelggingen.

Signalen op Bitcoin

Wilt u ook profiteren van deze trend? Dan hebben wij een handelssysteem voor u die automatisch signalen afgeeft op de Bitcoin. Wij bieden signalen per e-mail en SMS aan . KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM U AAN TE MELDEN.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Bitcoin stijgt meer dan 300%. Zit er meer in het vat?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *