Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin stijgt gewoon door

Centrale banken gooien de handdoek in de ring. De weg naar de $100.000 versnelt. Fiat valuta gaan de dieperik in. Natie staten zijn, zoals we die kennen, dood. Bitcoin is god. De dag van de afrekening is aanstaande. Dat schrijft Max Keizer, een onafhankelijk analist die zijn niet malse meningen de ether spuwt in via zijn shows, kijk op www.maxkeiser.com voor meer info.

Vandaag zette de digitale munt de weg naar omhoog voort met een nieuwe record. Er werd een niveau van $ 11 811.13 aangetikt.  Ondanks waarschuwingen van de financiële instellingen zet bitcoin de opmars gewoon voort. De Europese Centrale Bank (ECB) waarschuwde woensdag voor de risico’s van schokken op de financiële markten. Beleggers zouden in hun jacht naar rendement meer risico aan het nemen zijn.

Vandaag kwam het Algemeen Dagblad (AD) met een artikel “Bitcrash, of waarom je ‘m nu zou moeten verkopen“. Sandra Phlippen, chef economie gaat in waarom u de digitale munt zou moeten verkopen of er niet aan moet beginnen. Weer komt de gebruikelijke mantra voorbij. Bitcoin zou geen intrinsieke waarde hebben. “Er zit dus niets anders op, beste bitcoinfans: die bitcoin kan maar beter heel snel crashen, voordat hij onze economie ontwricht. Als ik er een had zou ik m nu verkopen.”, aldus Phlippen.

Aan andere kant denken sommige analisten dat de stijging pas begonnen. Max Keiser gaat uit van een stijging naar 100.000 dollar per bitcoin. Hij voorziet dat cryptogeld het einde zal betekenen van fiatvaluta’s zoals de Amerikaanse dollar.

Stalen zenuwen

Wel moeten beleggers stalen zenuwen hebben. De koers ging in 90 minuten van $ 11.000 naar $ 9.000 en verloor daarmee een vijfde van de waarde. “Historisch corrigeert Bitcoin ergens tussen de 30 en 50 procent, “zei Adam Sharp, mede-oprichter van Early Investing, in september.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *