Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin daalt 20% in 90 minuten !

Vandaag was een absurde dag voor Bitcoin, of misschien is moet ik zeggen een normale dag. Eerder deze week was er sprake van een waanzinnige stijging naar een piek van $11.300 in een paar dagen. Iedereen leek op de rijdende trein te willen stappen om te kunnen profiteren maar vandaag kwam eventjes er de klad er in.

Alles zag er rooskleurig uit, en de confetti stond klaar voor het $ 10.000-feest, de volgende taart werd uitgebracht met een gloednieuwe 11.000 kaarsen erop. Wall Street was aan boord, John McAfee wedde zijn mannelijkheid op de onstuimige digitale valuta en niets zou deze monumentale rit beëindigen.

Al deze vreugde bracht natuurlijk iets teweeg in het wispelturige beest dat Bitcoin is.  Net als wanneer je denkt dat je grip hebt op dingen keert de trend.  De digitale munt daalde plots van $ 11.000 naar $ 9.000 en verloor daarmee een vijfde van de waarde. De nieuwkomers zaten met de gebakken peren.

Sommige beleggers staan met geslepen messen klaar om Bitcoin voor dood te verklaren. De sceptisce misten de boot bij $8.000 en ook de trein bij $10.000 werd gemist. Ondertussen stijgt de digtiale munt vrplijk door en trekken ze steeds zuurdere gezichten. Bitcoin sterft nog steeds duizend doden, maar als een goedkope Zombie-film gaat het nooit dood. Het is natuurlijk dat er een correctie komt na de explosieve stijging van de afgelopen dagen. “Historisch corrigeert Bitcoin ergens tussen de 30 en 50 procent, “zei Adam Sharp, mede-oprichter van Early Investing, in september.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *