Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin: handel in futures vanaf 18 december

De handel in bitcoin-futures gaat van start op 18 december. De eerdere lanceringsdatum was 11 december maar de CME Group (NASDAQ: CME) zei enkele minuten geleden dat het overleg met beurstoezichthouder CFTC en met marktdeelnemers is voltooid en de bitcoin-futures zullen op zondagavond 17 december te zijn. (handel op 18 december). CBOE Global (NASDAQ: CBOE) heeft de aanvraag bij de CFTC ingediend en zal binnenkort een startdatum bepalen.

Bitcoin is vanmorgen na een flinke daling weer boven de $10.000 gestegen. De digitale munt boekt een winst van 4% en staat op $ 10.352.

Nasdaq, de technologiebeurs die gevestigd is in New York, bereidt zich voor op het aanbieden van bitcoin-futures-contracten. Bitcoin stijgt de afgelopen dagen als een raket. Met Bitcoin-futures kunnen beleggers speculeren op de toekomstige prijs van bitcoin. Daarmee springt ook de Nasdaq op de bitcoin-trein.

Op dit moment is het moeilijk om Bitcoin te shorten (wat niet onmogelijk is), en om dit te doen moet u zich begeven op schimmige beurzen. Dat is goed genoeg voor een particulier maar niet iets waar een grote, geloofwaardige vermogensbeheerder zich mee inlaat. Maar daar komt deze maand verandering in door introductie van Bitcoin futures. Daarnaast zullen er waarschijnlijk bitcoin-opties geïntroduceerd worden, Met put opties kan dan ingespeeld worden op een daling en bovendien kan het risico dan worden afgedekt.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Bitcoin: handel in futures vanaf 18 december”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *