Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin kan het nieuwe goud worden

Bitcoin kan net zo betrouwbaar worden als goud als een middel om welvaart op te slaan. Dat zeggen de analisten van zakenbank JP Morgan. De digitale munt trekt steeds meer gebruikers aan en de waarde van bitcoin schiet omhoog. Het kan volgens hen op termijn een moderne traditionele beleggingscategorie worden.

De schijnheiligheid viert hoogtij bij zakenbank JP Morgan. Eerst werd de digitale munt helemaal de grond ingeboord. Nu stellen ze dat het een rol kan vervullen zoals goud dat doet. Ze beschuldigden bitcoin van fraude terwijl ze zelf een boet daarvoor kregen.

Kijkt u maar even mee wat de draai was:

1. Topman Jamie Dimon noemde bitcoin een fraude.
2. JP Morgan krijgt een boete van $4 miljard voor fraude.
3. Dimon noemt bitcoin een geld witwasmiddel.
4. De Zwitserse autoriteit FINMA beboet zakenbank voor geld witwassen.
5. December: JP Morgan: bitcoin kan goud vervangen.

De digitale valuta wordt nu verhandeld tegen meer dan $ 11.000 en zowel Cboe Global Markets als de CME Group zijn van plan om deze maand bitcoin-futures aan te bieden. Deze stap “heeft het potentieel om cryptovaluta’s te verheffen tot een opkomende beleggingscategorie”, aldus JP Morgan-analist Nikolaos Panigirtzoglou. Het standpunt is bijzonder verrassend, omdat JP Morgan’s chief executive en voorzitter Jamie Dimon lange tijd een prominente criticus van bitcoin was.

Eerder deze maand zei de machtige baas dat hij iedereen zou ontslaan die Bitcoin verhandelt, zou ontslaan. Hij noemde bitcoin “stom”.

Opmars zet gewoon door

Op dit moment zet bitcoin wederom een nieuw record neer. De digitale munt tikt om 11:33 uur: $ 12 698.46 aan. Bitcoin, (BTC / USD) ’s werelds meest voorname cryptovaluta, zet de opmars gewoon door en tikt opnieuw een record boven $ 12.500. De vraag naar de digitale valuta blijft hoog, ondanks de vrees dat de rally overdreven zou kunnen zijn.

Alles over de crypto technologie en cryptomunten!

In het rapport treft u al drie concrete tips voor ICO’s aan. De eerste is ondertussen al meer dan 1000% in prijs gestegen en is NOG ALTIJD interessant. De andere twee komen heel snel op de markt. Het is tijd om mee te liften.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Bitcoin kan het nieuwe goud worden”

  1. Avatar

    De techniek achter Bitcoin is waardevoller dan het goedje zelf. De waarde van Bitcoin zal verdwijnen als sneeuw voor de zon,zo gaat dat nu eenmaal als iets z’n top bereikt heeft, de techniek zal overblijven. In zekere zin heb je dan iets wat het nieuwe goud is ja, die techniek blijft jaren bestaan. Grote kans dat de blockchain de vervanger is voor het huidige systeem, wat op klappen staat..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *