Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin: de messen worden geslepen

De geplande introductie van bitcoin futures-contracten bij CME Group Inc., Cboe Global Markets Inc. en Nasdaq Inc. maakt het veel gemakkelijker om op een daling in te zetten. Hedge funds, die tot nu toe grotendeels aan de zijlijn zijn gebleven, wachten op de termijnmarkt van de Chicago Mercantile Exchange voor een kans om in te zetten tegen de cryptomunt. Dat blijkt uit een artikel van Bloomberg.

Op dit moment is het moeilijk om Bitcoin te shorten (wat niet onmogelijk is), en om dit te doen moet u zich begeven op schimmige beurzen. Dat is goed genoeg voor een particulier maar niet iets waar een grote, geloofwaardige vermogensbeheerder zich mee inlaat. Maar daar komt deze maand verandering in door introductie van Bitcoin futures. Daarnaast zullen er waarschijnlijk bitcoin-opties geïntroduceerd worden, Met put opties kan dan ingespeeld worden op een daling en bovendien kan het risico dan worden afgedekt.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

De introductie van de future zal dus de short gaan mogelijkheden verruimen en is dus per saldo waarschijnlijk negatief voor de digitale munt. “Met dit instrument wordt het makkelijker om short te gaan. De prijs zou een beetje dichter bij de realiteit kunnen komen.”, aldus Craig Pirrong, een bedrijfsprofessor aan de Universiteit van Houston.

Bitcoin is miljoenen procent gestegen sinds de start van de handel in 2010. Een investering van $ 1 aan het begin zou nu worden gewaardeerd op meer dan $ 1,4 miljoen. Een dollar die in dezelfde periode in de S & P 500-aandelenindex is geïnvesteerd, zou nu minder dan $ 4 waard zijn, inclusief herbelegde dividenden.

Sommigen zien de Bitcoin-markt als “een van de grootste shorting-kansen ooit”, zei Lou Kerner, een partner bij Flight VC die investeert in de cryptovaluta . “Je hebt veel fanatisme en veel mensen, waaronder ik, die denken dat dit het grootste is wat ooit in de geschiedenis van de mensheid zal gebeuren. Je hebt veel mensen die denken dat het een zeepbel – en een Ponzi-schema is. Ze kunnen niet beide gelijk krijgen. ‘

Bitcoin is de afgelopen tijd bijzonder volatiel geweest en dook bijna 20 procent in minder dan 90 minuten op 29 november naar $ 9,009, nadat het $ 11.000 kort aantikte. De prijs is sindsdien hersteld en handelt dinsdag om 14:37 op 11.878,49 nadat het de hoogste stand ooit bereikt werd op $ 11 932.70.

Cboe zei maandag dat het begint met het verhandelen van bitcoin-futures op 10 december, terwijl de contracten van CME op 18 december zullen beginnen. Nasdaq is van plan om futures aan te bieden in 2018, volgens een persoon die bekend is met de kwestie. De Cantor Exchange van Cantor Fitzgerald LP is een bitcoin-derivaat aan het creëren en de LedgerX-starters bieden al opties aan.

Ari Paul, mede-oprichter van hedge fund BlockTower Capital en voormalig portefeuillemanager bij de universiteit van Chicago, zei dat mensen zich vergissen als ze denken dat het een enorme short mogelijkheid biedt. “Terwijl sommige handelaren graag de bitcoin willen shorten wanneer de futures worden gelanceerd, is er een veel grotere hoeveelheid geld die reikhalzend uitkijkt om in te stappen”

Tot nu toe tart bitcoin de wetten van de zwaartekracht. In Bitcoin: het grote verkoopmoment nadert stelden: “Er komt een grote correctie aan maar wanneer? Voor die vraag kunnen we kijken hoe Bitcoin verhoudt met de andere zeepbellen in het verleden. Volgens deze grafiek van Convoy Investments is dit al de grootste beweging in een beleggingscategorie in 395 jaar, na de Hollandse tulpen in de 17e eeuw. De dot.com-zeepbel uit de jaren negentig is in vergelijking nauwelijks een blip.”

Ik weet niet wanneer Bitcoin gaat crashen. Dat weet niemand maar er zijn wel tekenen van een overdrijving. Manieën eindigen echter altijd met veel pijn voor de mensen die te laat kwamen of te hebzuchtig werden. Zeg niet dat u niet gewaarschuwd bent.

Alles over de crypto technologie en cryptomunten!

In het rapport treft u al drie concrete tips voor ICO’s aan. De eerste is ondertussen al meer dan 1000% in prijs gestegen en is NOG ALTIJD interessant. De andere twee komen heel snel op de markt. Het is tijd om mee te liften.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *