Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin-belegger maakt na 1.335 dagen winst

Volgens een nieuwe studie van 8 september moeten beleggers hun bitcoins ten minste 1.335 dagen oftewel 3 jaar en 8 maanden aanhouden om zeker winst te maken. Deze periode komt ongeveer overeen met de cyclus van Bitcoin-halvering, die om de vier jaar moet plaatsvinden.

Bitcoin winstkans. Bron: BitcoinEconomics.io
Bitcoin winstkans. Bron: BitcoinEconomics.io

Bitcoin-investeringen zijn een spel van geduld

Uiterlijk na 1.335 dagen is de kans om winst te maken met Bitcoin 100%, volgens de studie van BitcoinEconomics. Hoe meer geduldige beleggers, hoe groter de kans dat ze winst zullen maken. Na 317 dagen is de winstkans 75%, terwijl het al na 35 dagen 60% is.

De bijna 4-jarige wachttijd, die investeerders moeten hebben om zeker te zijn van hun winst, komt overeen met de cyclus van het halveren van bitcoins. Als onderdeel van deze ‘helften’ wordt de beloning voor het delven van een eenheid letterlijk gehalveerd. Het doel van dit mechanisme is om de groei van de circulatie te verminderen, wat betekent dat het aanbod afneemt ten opzichte van de vraag, met als gevolg stijgende prijzen.

Het feit dat deze cyclus in feite congruent is met aanzienlijke stijgingen van de bitcoin-prijs kan worden geïllustreerd door een eenvoudig voorbeeld. Tijdens de eerste hype in 2013 bereikte de prijs bijvoorbeeld een hoogtepunt van $ 1.150. Dit record werd vervolgens begin 2017 gebroken , omdat Bitcoin de opleving naar zijn vorige recordhoogte is begonnen. Deze periode is ongeveer de genoemde 1.335 dagen.

Relatief snel

Hoewel het lijkt dat bitcoin-investeerders veel geduld moeten hebben , is de wachttijd voor de toonaangevende cryptocurrency nog steeds relatief laag. Het kost maar liefst 23 jaar om een ​​100% veilige winst te behalen met het S & P 500-indexfonds.

Evenzo moet worden bedacht dat het onderzoek alleen rekening houdt met de vraag of er winst wordt gemaakt en niet hoe hoog deze is. In vergelijking met de aandelenmarkten zijn de potentiële winsten van Bitcoin aanzienlijk hoger, op voorwaarde dat de cryptocurrency zich in een opwaartse trend bevindt.

Zoals Cointelegraph in juli rapporteerde , heeft het Grayscale Bitcoin-beleggingsfonds alleen al in 2019 al 300% winst gemaakt.

Profiteren van Bitcoin

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

 

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *