Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

3 kansrijke bitcoin-rivalen

Thomas J. Lee, hoofd van het onderzoek bij Fundstrat Global Advisors, was een van de eerste strategen uit de traditionele financiële wereld die bullish ging op bitcoin en standhield, zelfs toen het scepticisme begon.

Op donderdag bracht hij zijn voorspellingen uit 2018 uit en breidde zijn lijst met aanbevelingen uit met extra digitale munten. Hij schreef dat dit jaar de munten met een grote marktkapitalisatie dominanter worden. (Er zijn meer dan 1.000 van dergelijke munten, waarvan de meeste waarschijnlijk weinig waarde hebben.)

Lee voorziet dat bitcoin de opmars voortzet en halverwege dit jaar op $20.000 staat. De digitale munt zal eind dit jaar $ 25.000 kosten. Hij maakt zich geen zorgen om de recente daling. Volgens hem ligt de bodem op $ 9.000. Nadat woensdag bitcoin was gedaald naar $ 9.500 trad er een herstel op en handelde bitcoin donderdagochtend dichter bij $ 11.500. De prijs noteert op vrijdag om 10:58 uur $11.536.

Zijn drie andere aanbevelingen zijn als volgt:

Ethereum is gebouwd op een blockchain zoals bitcoin, maar het heeft nog meer mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om ‘slimme contracten’ te integreren die complexere transacties mogelijk maken. Hij ziet het tegen het einde van het jaar stijgen naar $ 1.900, een stijging van ongeveer $ 1.000.

Ethereum classic, die Lee een hybride van bitcoin en ether noemt, zou kunnen stijgen van $ 25 naar $ 60.

Neo, dat ook mensen in staat stelt slimme contracten te maken, zou kunnen stijgen naar $ 225 vanaf $ 114, voorspelt Lee.

De aanbevelingen van experts voor 2018 is voor u op een rijtje gezet en een selectie gemaakt van aandelentrackers om daarop in te spelen. KLIK HIER om het gratis rapport aan te vragen.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *