Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Winst gepakt, geld verdiend aan de onrust

Ons handelssysteem heeft fors geprofiteerd van de daling van de Duitse beursgraadmeter DAX. We sloten gisteren de positie met een winst van 1051 punten.

Het is een onrustige tijd. Na weken van onzorgvuldigheid heeft de coronavirusepidemie nu de markten besmet. De aandelenbeurzen kelderden waaronder de de Duitse beursgraadmeter DAX. De angst voor de markt is nu niet alleen een stotteren van de economische motor China. De toename van zaken in landen als Italië en Zuid-Korea toont aan dat de uitbraak nog steeds een pandemie kan worden, een echte wereldwijde epidemie – met overeenkomstige gevolgen voor andere economieën.

Zonder emoties handelen

Tegelijkertijd is het heel moeilijk handelen door de toegenomen beweeglijkheid. Er kan veel geld gewonnen worden maar ook verloren. Beleggers zouden het hoofd koel moeten houden maar dat is makkelijk gezegd dan gedaan.

Zeer weinig handelaren kunnen met succes hun emoties in bedwang houden. Geautomatiseerde handelssystemen hebben geen mening en hebben geen emoties – ze houden zich aan een geprogrammeerde reeks regels, ongeacht wat er om hen heen gebeurt, en bieden de discipline en het geduld die nodig zijn voor een meer objectieve en betrouwbare benadering van handelen.

Automatisch handelen

Wij hebben een handelssysteem op de Duitse beursgraadmeter DAX ontwikkeld die zowel op een stijging als op een daling kan inspelen. Deze robot is niet bevooroordeeld en kan dus betere beslissingen nemen.

Gemak

Een andere reden is het gemak. Door middel van een stukje software volgt u automatisch onze transacties. Alle aan-en verkopen gaan automatisch dus het is mogelijk dat u zelf niets meer hoeft te doen.

Winst

Het startkapitaal (juni 2015) bedroeg € 7.000. Op 26 februari 2020 was dit aangegroeid tot € 32.032. Dat is een rendement van 357 %. In een tijd dat sparen niet meer loont, is dit mogelijk een mooie manier om toch te profiteren van de beurs. Let op: het systeem kan zowel op een stijging als op een daling inspelen .

Kapitaalontwikkeling Daxtrader per 26 februari 2020
 Jaren
Jaar Som van W/V resultaat Som van Geldbedrag trade
2015 2.025 € 10.123
2016 466 €  2.331
2017 404 €  2.020
2018 2.274 € 11.370
2019 -1.333 € -6.665
2020 1.172 € 5.860
Eindtotaal 5.006   € 25.032

Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

De voordelen op een rij:

-Al vanaf 10.000 euro: Wij adviseren een minimale inleg van 10.000 meedoen. U kunt later eventueel uw deelname verhogen. Er wordt slechts met een fractie van het bedrag belegd.

-Geen abonnementskosten: U betaalt aan ons geen abonnementskosten als het systeem geen winst maakt.

-Baas over eigen rekening: U blijft beschikken over uw eigen rekening. Uw rekening is gescheiden van de broker zodat bij een eventueel faillissement van de broker uw tegoed gescheiden blijft.

-Geen verplichtingen: U kunt ten alle tijd stoppen

-Resultaten: Wij houden u periodiek op de hoogte van de resultaten en ook kunt u die op elk moment van de dag volgen.

Sinds 2015
Het systeem is sinds juni 2015 actief en wij bestaan meer dan 10 jaar als website. Ons doel is om particuliere beleggers te helpen en zo een tegenwicht te vormen tegen grote instituties.

Wij begrijpen als geen ander dat u als belegger op zoek bent naar eerlijke en betrouwbare informatie, geschreven door deskundige mensen die u willen helpen. U zoekt tips, maar wilt ook ondersteuning.

De kernwaarden van De Kritische Belegger zijn:

  • Onafhankelijkheid
  • Deskundigheid
  • Respect
  • Vertrouwen
  • Eerlijkheid
  • Hulp

Wij werken samen met ATC Broker, deze Brits-Amerikaanse broker heeft de benodigde vergunningen en wij werken er al jaren mee,

Brochure

Wij bieden een gratis en vrijblijvende brochure aan. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *