Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Veilig en eenvoudig beleggen

U bent een ondernemer, een arts of een ingenieur en u heeft niet zo veel tijd om de beurs te volgen. Is er dan een manier om relatief veilig, eenvoudig en stabiel te beleggen?

Er zijn verschillende soorten beleggers. Particulieren die het spannend vinden om de beurs bij te houden en niet terugschrikken van risico. Er zijn ook beleggers die het rustig aan willen doen en blij zijn met een beetje meer rendement boven het spaarbankboekje.

Op het forum is er een interessante discussie gestart.

Robbie stelt:

ik ben zelfstandig ondernemer sinds drie jaar en heb wat geld om weg te zetten. Ik heb geen ambitie en tijd om de beurs in de gaten te houden en wil daarom mijn geld (deels) in een fonds stoppen.

Ik hoef niet het onderste uit de kan. Als een rendement van een paar procent boven de spaarrekeningen wordt gehaald (dus nu zeg maar 2,5%, doe er wat bij, kom je op 5% ofzo), dan vind ik het best.

In de reacties kunt u verschillende mogelijkheden lezen.

Begin uw eigen beleggingsfonds

Een interessante zienswijze is die van Noach. “Maar er is nog een andere mogelijkheid en wel je begint je eigen beleggingsfonds. Zonder nu een analyse te maken en te geven zal de olieprijs de komende jaren stijgen tot 200 dollar een bedrijf wat daarvan gaat profiteren is Royal Dutch.”

Ga bij de oprichting van het persoonlijk beleggingsfonds Robbie uit van een aantal dingen en het is best goed dat je deze argumenten nog eens controleert of ze valide zijn.

U kunt de gehele discussie lezen op https://www.dekritischebelegger.nl/forum/beginners/kun-je-eenvoudig-veilig-en-goedkoop-in-een-beleggingsfonds-met-wat-rendement.

Mogelijk heeft u zelf alternatieven of vragen, dan kunt u het daar plaatsen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *