Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Dagcommentaren

Sinds kort schrijft René Kreileman dagelijks een marktcommentaar op ons forum. René startte met beleggen in de jaren 90 van de vorige eeuw. Daarnaast is Selwyn Duijvestijn begonnen met een wekelijkse column. Hij schrijft onder andere  wekelijks over ’t meest voor de hand liggende verdere verloop van de aandelenmarkten. Lees hier zijn meest recente artikel.

Wij hebben het forum ( https://www.dekritischebelegger.nl/forum/ ) opgezet naast de normale reactiemogelijkheid op een artikel om eenvoudiger te kunnen discussiëren.

Forumleden kunnen zelf een discussie starten en hebben tevens de mogelijkheid om plaatjes en video’s te plakken. Er kunnen onderwerpen gestart worden die niet op de reguliere site behandeld worden. Het doel is het uitwisselen van kennis en ervaring. Het motto is: twee weten meer dan één. Zodoende kunt u elkaar helpen en een discussie beginnen die voor uw van belang is.

Er wordt serieus en hard gewerkt en zijn mooie grafieken te vinden en goede analisten. Een aantal interessante topics zijn die van Gannopvallende grafiek en een listig jaar.

Onderwerpen
Wij hebben verschillende subforums. Er is sinds kort ook een beleggersforum voor beginners aangemaakt:https://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/beginners

Ook hebben wij fora over Aegon,ING en TomTom, zie:https://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/fondsen

Daarnaast kunt u discussiëren over de AEX https://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/aex

Handleiding

U kunt:

•     Nieuwe onderwerpen beginnen middels: ONDERWERP — TOEVOEGEN » (https://www.dekritischebelegger.nl/forum/?new=1)

•     grafieken/ video’s plaatsen en tevens een persoonlijk plaatje van uw toevoegen via uw profiel (avatar).

Wij zien dat steeds meer beleggers aan ons FORUM deelnemen. Het loont absoluut de moeite om u aan te melden en vooral om er meteen ook interactief aan deel te nemen zodat onze community gestaag blijft groeien met de nodige kennis en ervaring. Inschrijven is geheel gratis en kan via deze link:https://www.dekritischebelegger.nl/forum/register.php

U kunt natuurlijk ook vragen en opmerkingen plaatsen die voor anderen heel nuttig zijn.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *